Arandina – Real Madrid, Ponturi Pariuri Fotbal Cupa Regelui, 06.01.2024

REAL MADRID

Arandina – Real Madrid

se va disputa sambata, 6 ianuarie, incepand cu ora 22:30 în cadrul saisprezecimilor de finala ale Cupei Regelui. Partida se va juca pe „Estadio El Montecillo” din Aranda de Duero.

Arandina – Real Madrid

17.00  8.25  1.12 Cote din oferta pariuri Betano

Betano

D.172/30.01.2017

Bonus 100% până 500 RON la prima depunere

Arandina in Segunda RFEF, grupa 1, competitie echivalenta cu al 4-lea esalon al Spaniei. Gazdele se regasesc pe ultima pozitie in clasament cu un total de 10 puncte inregistrate in cele 16 etape. Echipa a fost infiintata in anul 1987, iar stadionul acesteia are o capacitate de 5000 de locuri. Trupa antrenata de Alex Izquierdo le-a depasit pe R. Union (2-1), respectiv L’Entregu (1-0) pentru a avansa in saisprezecimile de finala ale Cupei Regelui. Lotul gazdelor este evaluat la 1.08 milioane de euro, iar accederea pana in aceasta faza a competitiei reprezinta deja o performanta pentru Arandina.

Pentru mai multe ponturi gratuite oferite de redacția Pariuri1x2.ro, accesați conturile noastre de Tik Tok, Telegram și Instagram , precum și canalul nostru de YouTube.

Arandina – Real Madrid

Real Madrid este cel mai titrat club din Spania. Formatia vizitatoare a cucerit de 20 de ori trofeul Cupei Regelui, iar ultima performanta de acest gen a avut loc in sezonul anterior. „Galacticii” conduc clasamentul din La Liga in aceasta campanie, dar se afla la egalitate de puncte cu Girona. De altfel, trupa condusa de Carlo Ancelotti s-a calificat cu maximul de puncte in optimile de finala ale Ligii Campionilor, unde o va intalni pe Leipzig. Oaspetii au inregistrat un singur esec in acest sezon, suferit chiar in fata marii rivale, Atletico. Thibaut Courtois, Eder Militao si David Alaba raman absentele de lunga durata ale madrilenilor. De altfel, Ferland Mendy si Eduardo Camavinga sunt incerti pentru meciul din weekend.

H2H & Info Arandina – Real Madrid

  • Cele doua cluburi se afla la prima confruntare directa.
  • Real Madrid a cucerit de 20 de ori trofeul Cupei Regelui.
  • Real Madrid este detinatoarea en-titre a trofeului Cupei Regelui.

Echipe probabile Arandina – Real Madrid

Arandina: Alvarez; Ochoa, Marquez, Pesca; Otu, Vitolo, Zaza, Ceesay; Manzano, Sualdea, El Battioui

Real Madrid: Kepa; Vazquez, Nacho, Carrillo, F Garcia; Ceballos, Paz, Modric; Guler; Brahim, Joselu

Arandina evolueaza in al 4-lea esalon al Spaniei, iar gazdele se afla in pericol de a retrograda la capatul stagiunii. De partea opusa, obiectivele Realului raman cucerirea trofeelor din La Liga si Champions League, dar Cupa Regelui nu poate fi de neglijat. Carlo Ancelotti ar putea folosi o formula de start inedita in meciul de sambata seara tinand cont de valoarea adversarei din weekend. Chiar si asa, „galacticii” pornesc mari favoriti la calificarea in „optimi”, iar cei ce vor fi titulari au oportunitatea de a demonstra ca isi merita locul in formula de start.

Ponturi pariuri fotbal » S 22:30 Arandina – Real Madrid
2 & peste 3.5 goluri: Cota 1.80 din oferta Betano Pariuri Sportive

Pariaza la Betano Ai BONUS de pana la 500 de RON la prima depunere!

Pentru biletul zilei și alte ponturi pariuri pe astăzi dar și pe zilele următoare, vă invităm să accesați rubrica noastră de Ponturi. Cele mai bune pariuri sunt pe site-ul Pariuri1X2. În rubrica Video găsiți pastilele Faci Pariu cu Sabin Pîrvan.


Betano

D.172/30.01.2017

Bonus 100% până 500 RON la prima depunere

Ce sanse are acest pont sa iasa? 1 0


Lasa un comentariu