Elche – Girona, Ponturi Pariuri Fotbal Cupa Regelui, 06.01.2024

ELCHE - GIRONA

Elche – Girona

se va disputa sambata, 6 ianuarie, incepand cu ora 19:00 în cadrul saisprezecimilor de finala ale Cupei Regelui. Partida se va juca pe „Estadio Manuel Martínez Valero” din Elche.

Elche – Girona

3.20  3.50  2.12 Cote din oferta pariuri Betano

Betano

D.172/30.01.2017

Bonus 100% până 500 RON la prima depunere

Elche evolueaza in La Liga 2, competitie echivalenta cu esalonul secund al Spaniei. Gazdele au inregistrat 30 de puncte la finalul turului si se afla departe de revenirea in La Liga. Echipa este antrenata de Sebastian Beccacece, desi a retrogradat sub comanda antrenorului argentinian. Situatia clubului este una complicata si in esalonul secund, dar cele 3 puncte distanta de play-off dau increderii conducerii pentru startul anului 2024. Elche le-a eliminat pe CE Europa (2-0) si Linares (3-1) in Cupa Regelui, rezultate gratie carora a avansat pana in saiprezecimile de finala.

Pentru mai multe ponturi gratuite oferite de redacția Pariuri1x2.ro, accesați conturile noastre de Tik Tok, Telegram și Instagram , precum și canalul nostru de YouTube.

Elche – Girona

Girona continua sa impresioneze in La Liga si este revelatia acestui sezon. Formatia vizitatoare a castigat spectaculos duelul cu Atletico Madrid disputat in runda anterioara (4-3) si a egalat-o pe Real Madrid in fruntea clasamentului. Oaspetii traverseaza o forma excelenta in La Liga si se apropie de o calificare istorica in grupele Ligii Campionilor. Acest lucru va fi posibil doar daca echipa incheie pe primele 4 locuri, iar clubul isi schimba actionariatul. Singurul esec suferit de Girona in campania curenta a fost inregistrat in fata lui Real Madrid (0-3). Trupa condusa de Michel le-a eliminat pe San Roque (2-1) si Orihuela (5-2) in rundele anterioare ale Cupei Regelui, iar Elche va fi adversara de sambata seara.

H2H & Info Elche – Girona

  • Elche a fost finalista in Cupa Regelui in sezonul 1968-1969.
  • Girona a depasit saisprezecimile de finala ale Cupei Regelui doar in sezonul 2018-2019.

Echipe probabile Elche – Girona

(in curand)

Elche are obiectiv revenirea imediata in La Liga, dar trupa antrenata de Sebastian Beccacece nu se afla in grafic. De partea opusa, Girona impresioneaza in competitiile interne si are un singur esec in campania curenta. Oaspetii s-au impus spectaculos in cele doua confruntari din Cupa Regelui, meciuri in care au inscris de 7 ori. Desi managerul Michel ar putea utiliza o buna parte dintre rezerve in partida de sambata, Girona porneste cu prima sansa la calificare. Vizitatorii presteaza un joc solid si au cea mai puternica ofensiva in turul sezonului din La Liga. Drept urmare, mizam pe cel putin o repriza castigata de Girona, selectie consolidata de forma excelenta a echipei oaspete.

Ponturi pariuri fotbal » S 19:00 Elche – Girona
Girona castiga oricare repriza: Cota 1.55 din oferta Betano Pariuri Sportive

Pariaza la Betano Ai BONUS de pana la 500 de RON la prima depunere!

Pentru biletul zilei și alte ponturi pariuri pe astăzi dar și pe zilele următoare, vă invităm să accesați rubrica noastră de Ponturi. Cele mai bune pariuri sunt pe site-ul Pariuri1X2. În rubrica Video găsiți pastilele Faci Pariu cu Sabin Pîrvan.


Betano

D.172/30.01.2017

Bonus 100% până 500 RON la prima depunere

Ce sanse are acest pont sa iasa? 1 0


Lasa un comentariu