Sassuolo – Fiorentina, Ponturi Pariuri Fotbal Serie A, 06.01.2024

Sassuolo – Fiorentina

se va disputa sambata, 6 ianuarie, incepand cu ora 21:45 în cadrul rundei a 19-a din Serie A. Partida se va juca pe „Mapei Stadium – Città del Tricolore” din Reggio Emilia.

Sassuolo – Fiorentina

3.30  3.50  2.18 Cote din oferta pariuri Betano

Betano

D.172/30.01.2017

Bonus 100% până 500 RON la prima depunere

Sassuolo ocupa pozitia a 16-a in clasamentul din Serie A cu un total de 16 puncte acumulate in cele 18 etape. Gazdele vin dupa o serie de 6 partide consecutive fara victorie, perioada in care au pierdut de 5 ori. Trupa condusa de Alessio Dionisi are nevoie de un rezultat pozitiv in fata Fiorentinei pentru a reusi sa iasa din impas. „Verzii” au fost eliminati de Atalanta in Cupa Italiei la jumatatea acestei saptamani (1-3), meci in care Daniel Boloca a inscris golul de onoare. Mijlocasul roman este jucator de baza in echipa lui Sassuolo, dar, dupa cum a declarat, nu isi doreste sa evolueze pentru selectionata lui Edward Iordanescu. Uros Racic, Greigoire Defrel, Matias Vina si Pedro Obiang raman indisponibili pentru meciul din weekend din cauza accidentarilor.

Pentru mai multe ponturi gratuite oferite de redacția Pariuri1x2.ro, accesați conturile noastre de Tik Tok, Telegram și Instagram , precum și canalul nostru de YouTube.

Sassuolo – Fiorentina

Fiorentina ocupa locul al 4-lea in clasamentul din Serie A, pozitie ce asigura participarea in grupele Ligii Campionilor. „Violetii” traverseaza o forma excelenta si sunt neinvinsi in precedentele 8 partide oficiale. Fiorentina a castigat la limita ultimele 3 partide din Serie A (1-0) disputate impotriva Veronei, Monzei si a lui Torino. Trupa condusa de Vincenzo Italiano are o medie de un gol primit pe meci in acest sezon intern si se numara printre cele mai solide defensive ale Italiei. Vicecampioana stagiunii anterioare din Conference League a castigat grupa F a actualei editii asigurandu-si o noua prezenta in „optimi”. Castrovilli, Dodo, Gonzalez si Sottil rateaza meciul din weekend din cauza accidentarilor. Mai mult, ivorianul Kouame a fost convocat pentru a-si reprezenta nationala la Cupa Africii.

H2H & Info Sassuolo – Fiorentina

  • Fiorentina a castigat ultimele doua confruntari directe.
  • Fiorentina este neinvinsa in precedentele 8 meciuri oficiale.
  • Sassuolo n-a mai castigat de la finalul lunii noiembrie.

Echipe probabile Sassuolo – Fiorentina

Sassuolo: Consigli; Toljan, Erlic, Ferrari, Pedersen; Henrique, Thorstvedt; Berardi, Bajrami, Lauriente; Pinamonti

Fiorentina: Terracciano; Kayode, Milenkovic, Ranieri, Biraghi; Duncan, Arthur; Ikone, Bonaventura, Brekalo; Beltran

Meciul dintre Sassuolo si Fiorentina se anunta a fi unul echilibrat. Gazdele cauta intreruperea seriei negative fara succes, in timp ce vizitatorii vor sa continue seria rezultatelor pozitive. Fiorentina este o echipa ce nu se avanta pe atac, iar fazele fixe pot fi decisive in jocul „violetilor”. De partea opusa, Sassuolo are nevoie sa iasa de la „cutie” in acest weekend si trebuie sa forteze victoria. In concluzie, mizam pe cel putin 10 cornere in meci, selectie consolidata de accentul pus de ambele cluburi pe fazele fixe.

Ponturi pariuri fotbal » Sambata 21:45 Sassuolo – Fiorentina
peste 9.5 cornere: Cota 1.70 din oferta Betano Pariuri Sportive

Pariaza la Betano Ai BONUS de pana la 500 de RON la prima depunere!

Pentru biletul zilei și alte ponturi pariuri pe astăzi dar și pe zilele următoare, vă invităm să accesați rubrica noastră de Ponturi. Cele mai bune pariuri sunt pe site-ul Pariuri1X2. În rubrica Video găsiți pastilele Faci Pariu cu Sabin Pîrvan.


Betano

D.172/30.01.2017

Bonus 100% până 500 RON la prima depunere

Ce sanse are acest pont sa iasa? 0 0


Lasa un comentariu