Fiorentina – Bologna, Ponturi Pariuri Fotbal Cupa Italiei, 09.01.2024

BOLOGNA - FIORENTINA

Fiorentina – Bologna

se va disputa marti, 9 ianuarie, incepand cu ora 22:00 în cadrul sferturilor de finala ale Cupei Italiei. Partida se va juca pe „Stadio Artemio Franchi” din Florenta.

Fiorentina – Bologna

2.12  3.35  3.55 Cote din oferta pariuri Betano

Betano

D.172/30.01.2017

Bonus 100% până 500 RON la prima depunere

Fiorentina se mentine pe locul al 4-lea in clasamentul din Serie A, desi a pierdut duelul cu Sassuolo disputat in weekend. „Violetii” au obtinut calificarea in optimile de finala ale Conference League in acest sezon, competitie in cadrul careia au impresionat pe faza ofensiva. Runda precedenta disputata in Cupa Italiei i-a oferit o adversara dificila Fiorentinei, ce a avut nevoie de loviturile de departajare pentru a o elimina pe Parma. Clubul antrenat de Vincenzo Italiano s-a impus in meciul direct disputat in fata Bolognei in acest sezon (2-1), dar duelul de marti seara ramane unul dificil. „Violetii” au triumfat de 6 ori in Cupa Italiei, dar ultima performanta de acest gen a fost inregistrata in sezonul 2000-2001.

Pentru mai multe ponturi gratuite oferite de redacția Pariuri1x2.ro, accesați conturile noastre de Tik Tok, Telegram și Instagram , precum și canalul nostru de YouTube.

Fiorentina – Bologna

Bologna traverseaza un sezon excelent in Serie A si se afla printre revelatiile actualei campanii. Formatia vizitatoare a inregistrat 32 de puncte in cadrul primelor 19 meciuri. Ultima partida oficiala s-a incheiat nedecisa impotriva lui Genoa (1-1). Oaspetii se afla la un singur punct distanta de Fiorentina, dar Lazio, Atalanta, AS Roma si Napoli pun presiune constanta. Bologna a depasit-o pe Cesena (2-0) in primul tur al Cupei Italiei, in timp ce in runda secunda a eliminat-o pe Verona (2-0). Marea surpriza a fost inregistrata in saisprezecimile de finala, cand Bologna a invins-o pe Inter Milano in prelungiri, castigatoarea precedentelor doua editii ale competitiei. Vizitatorii au cucerit de doua ori trofeul Cupei Italiei, dar ultima performanta de acest gen a fost bifata in urma cu 50 de ani.

H2H & Info Fiorentina – Bologna

  • Fiorentina a castigat de 6 ori Cupa Italiei.
  • Bologna are in palmares doua Cupe ale Italiei.
  • Fiorentina s-a impus in precedentul duel direct (2-1).

Echipe probabile Fiorentina – Bologna

Fiorentina: Christensen; Kayode, Milenkovic, Ranieri, Parisi; Duncan, Arthur; Ikone, Barak, Brekalo; Beltran

Bologna: Skorupski; De Silvestri, Beukema, Calafiori, Kristiansen; Moro, Aebischer; Orsolini, Ferguson, Saelemaekers; Zirkzee

Fiorentina porneste favorita in perspectiva bookmakerilor, dar Bologna nu poate fi o adversara de neglijat in acest sezon. Ambele cluburi s-au descurcat onorabil in actuala campanie din Serie A si se mentin in zona superioara a ierarhiei. Astfel, preconizam o intalnire echilibrata marti seara, ce ar putea fi decisa chiar de o faza fixa. Ambele formatii pun accent pe cornere, fapt pentru care vom miza chiar pe aceasta statistica in confruntarea din „optimi”.

Ponturi pariuri fotbal » Marti 22:00 Fiorentina – Bologna
peste 8.5 cornere: Cota 1.55 din oferta Betano Pariuri Sportive

Pariaza la Betano Ai BONUS de pana la 500 de RON la prima depunere!

Pentru biletul zilei și alte ponturi pariuri pe astăzi dar și pe zilele următoare, vă invităm să accesați rubrica noastră de Ponturi. Cele mai bune pariuri sunt pe site-ul Pariuri1X2. În rubrica Video găsiți pastilele Faci Pariu cu Sabin Pîrvan.


Betano

D.172/30.01.2017

Bonus 100% până 500 RON la prima depunere

Ce sanse are acest pont sa iasa? 0 0


Lasa un comentariu