AC Milan – Atalanta, Ponturi Pariuri Fotbal Cupa Italiei, 10.01.2024

AC Milan – Atalanta

se va disputa miercuri, 10 ianuarie, incepand cu ora 22:00 în cadrul sferturilor de finala ale Cupei Italiei. Partida se va juca pe „San Siro” din Milano.

AC Milan – Atalanta

2.15  3.45  3.40 Cote din oferta pariuri Betano

Betano

D.172/30.01.2017

Bonus 100% până 500 RON la prima depunere

AC Milan ocupa ultima treapta a podiumului din Serie A cu un total de 39 de puncte inregistrate in cele 19 etape. „Diavolii rosii” au invins-o pe Empoli la scor de neprezentare in weekend si pun presiune constanta pe Inter si Juventus. De altfel, gazdele au reusit calificarea in saisprezecimile de finala ale Europa League, dupa ce au eliminat-o pe Newcastle in „grupa mortii” din Champions League. Trupa condusa de Stefano Pioli a depasit-o fara emotii pe Cagliari si a obtinut calificarea in sferturile de finala ale Cupei Italiei. Milanezii n-au mai cucerit acest trofeu de peste 3 decenii, iar actuala editie reprezinta momentul oportun pentru a sparge gheata. Caldara, Kalulu, Krunic, Okafor, Pellegrino, Pobega, Sportiello, Thiaw si Tomori ar urma sa fie indisponibili in meciul de miercuri din cauza accidentarilor.

Pentru mai multe ponturi gratuite oferite de redacția Pariuri1x2.ro, accesați conturile noastre de Tik Tok, Telegram și Instagram , precum și canalul nostru de YouTube.

AC Milan – Atalanta

Atalanta ocupa pozitia a 6-a in ierarhia din Serie A, ultima ce asigura prezenta in cupele europene. Bergamascii au remizat in fata Romei in weekend, dar se mentin la doua puncte distanta de ultima pozitie ce duce in Liga Campionilor. Ademola Lookman, golgheterul Atalantei din acest sezon, a fost convocat la nationala Nigeriei si va rata meciul de miercuri seara. De altfel, Toloi, Hateboer, Toure si Vorlicky vor lipsi miercuri din cauza accidentarilor. Trupa antrenata de Gian Piero Gasperini a fost dominata pe terenul Romei, dar apararea a functionat la parametrii optimi. Bergamascii au invins-o spectaculos pe AC Milan la inceputul lunii decembrie si spera sa repete isprava in cadrul Cupei Italiei. Atalanta a avut parte de o adversara dificila in turul precedent, Sassuolo, pe care a invins-o cu scorul de 3-1.

H2H & Info AC Milan – Atalanta

  • AC Milan a cucerit de 5 ori trofeul Cupei Italiei.
  • Atalanta a castigat o singura data Cupa Italiei in sezonul 1962-1963.
  • Atalanta s-a impus in ultimul meci direct disputat in urma cu o luna (3-2).

Echipe probabile AC Milan – Atalanta

AC Milan: Maignan; Calabria, Kjaer, Hernandez, Florenzi; Reijnders, Adli, Loftus-Cheek; Pulisic, Jovic, Traore

Atalanta: Musso; Scalvini, Djimsiti, Kolasinac; Zappacosta, De Roon, Pasalic, Koopmeiners, Ruggeri; Muriel, Scamacca

AC Milan porneste favorita in perspectiva bookmakerilor, dar probleme de lot intampinate de gazde ar putea sa le puna dificultati. De partea opusa, nici Atalanta nu se poate baza pe golgheterul Lookmar, dar a aratat ca este un club puternic pe faza ofensiva. Mai mult, oaspetii incearca sa fructifice la maximum fazele fixe si pun accent pe acestea. Asadar, pariul propus pentru duelul de pe „San Siro” va tine cont de toate aspectele mentionate anterior. Elevii lui Pioli pornesc cu prima sansa pe „hartie”, dar bergamascii au demonstrat ca pot face spectacol, lucru ce s-a intamplat in urma cu o luna in meciul direct.

Ponturi pariuri fotbal » Miercuri 22:00 AC Milan – Atalanta
Atalanta inscrie si va avea peste 2.5 cornere: Cota 1.57 din oferta Betano Pariuri Sportive

Pariaza la Betano Ai BONUS de pana la 500 de RON la prima depunere!

Pentru biletul zilei și alte ponturi pariuri pe astăzi dar și pe zilele următoare, vă invităm să accesați rubrica noastră de Ponturi. Cele mai bune pariuri sunt pe site-ul Pariuri1X2. În rubrica Video găsiți pastilele Faci Pariu cu Sabin Pîrvan.


Betano

D.172/30.01.2017

Bonus 100% până 500 RON la prima depunere

Ce sanse are acest pont sa iasa? 2 0


Lasa un comentariu