Real Madrid – Atletico Madrid, Ponturi Pariuri Fotbal Supercupa Spaniei, 10.01.2024

real

Real Madrid – Atletico Madrid

se va disputa miercuri, 10 ianuarie, incepand cu ora 21:00 în cadrul semifinalelor Supercupei Spaniei. Partida se va juca pe „KSU Stadium” din Riyadh.

Real Madrid – Atletico Madrid

2.07  3.45  3.60 Cote din oferta pariuri Betano

Betano

D.172/30.01.2017

Bonus 100% până 500 RON la prima depunere

Real Madrid conduce clasamentul din La Liga cu un total de 48 de puncte acumulate in cele 19 partide. Trupa condusa de Carlo Ancelotti se afla la 10 lungimi distanta de adversara de miercuri seara. Evidentiem faptul ca Real Madrid si-a castigat toate cele 6 partide disputate in Champions League, iar adversara din optimile de finala va fi Leipzig. Ultimul meci oficial al „galacticilor” a avut loc pe terenul Arandinei (3-1) in Copa del Rey. Duelul a fost castigat fara emotii de madrileni, ce si-au menajat cativa jucatori importanti. Unicul esec sufierit de Real Madrid in acest sezon a avut loc chiar in fata lui Atletico (1-3) in debutul stagiunii in La Liga. Militao, Courtois, Camavinga si Alaba sunt indisponibilii din tabara lui Ancelotti pentru meciul de „foc” cu Atletico.

Pentru mai multe ponturi gratuite oferite de redacția Pariuri1x2.ro, accesați conturile noastre de Tik Tok, Telegram și Instagram , precum și canalul nostru de YouTube.

Real Madrid – Atletico Madrid

Atletico Madrid se regaseste doar pe locul al 5-lea in ierarhia din La Liga cu 38 de puncte inregistrate in primele 19 meciuri. Trupa condusa de Diego Simeone a pierdut spectaculos duelul din deplasarea de la Girona (3-4) si s-a indepartat la 10 puncte de aceasta. Ultimul meci oficial al lui Atletico Madrid a fost echivalent cu o victorie, dupa ce jucatorii de pe „Metropolitano” au invins-o pe Lugo (3-1). Dupa cum mentionam anterior, Atletico este singura echipa care a izbutit sa o invinga pe Real Madrid in campania curenta. Astfel, Simeone are un argument suplimentar pentru jucatorii sai, ce pot repeta istoria miercuri seara. Barrios, Lemar si Vitolo sunt indisponibilii lui Atletico pentru meciul din semifinale.

H2H & Info Real Madrid – Atletico Madrid

  • Real Madrid a inregistrat 19 partide consecutive fara esec.
  • Real Madrid a cucerit 11 Supercupe ale Spaniei si a pierdut alte 5 finale.
  • Atletico Madrid a disputat 6 finale ale Supercupei Spaniei, dar n-a castigat niciodata.

Echipe probabile Real Madrid – Atletico Madrid

Real Madrid: Lunin; Carvajal, Rudiger, Nacho, Mendy; Valverde, Kroos, Modric, Bellingham; Rodrygo, Vinicius

Atletico Madrid: Oblak; Molina; Gimenez, Witsel, Hermoso, Lino; Llorente, Koke, De Paul; Griezmann, Morata

Real Madrid si Atletico Madrid au „livrat” spectacol in precedentele 4 confruntari oficiale. Toate cele 4 dueluri s-au incheiat cu goluri din partea ambelor echipe, aspect ce consideram ca se va repeta si miercuri seara. Ultima data cand ce doua cluburi s-au intalnit in Supercupa Spaniei a avut loc in anul 2020, cand Real se impunea la limita. Mizam pe o intalnire spectaculoasa pe arena din Ryiadh in care ambele cluburi vor aborda tactici ofensive si vor „livra” spectacol pentru publicul din Arabia Saudita. Real are de luat revansa in fata lui Atletico dupa infrangerea din La Liga, in timp ce elevii lui Simeone vor sa duca seria de invincibilitate la 4 partide fara esec in fata „galacticilor”.

Ponturi pariuri fotbal » Miercuri 21:00 Real – Atletico
ambele inscriu: Cota 1.75 din oferta Betano Pariuri Sportive

Pariaza la Betano Ai BONUS de pana la 500 de RON la prima depunere!

Pentru biletul zilei și alte ponturi pariuri pe astăzi dar și pe zilele următoare, vă invităm să accesați rubrica noastră de Ponturi. Cele mai bune pariuri sunt pe site-ul Pariuri1X2. În rubrica Video găsiți pastilele Faci Pariu cu Sabin Pîrvan.


Betano

D.172/30.01.2017

Bonus 100% până 500 RON la prima depunere

Ce sanse are acest pont sa iasa? 3 0


Lasa un comentariu