Barcelona – Osasuna, Ponturi Pariuri Fotbal Supercupa Spaniei, 11.01.2024

Barcelona – Osasuna

se va disputa joi, 11 ianuarie, incepand cu ora 21:00 în cadrul semifinalelor Supercupei Spaniei. Partida se va juca pe „KSU Stadium” din Riyadh.

Barcelona – Osasuna

1.40  5.10  7.00 Cote din oferta pariuri Betano

Betano

D.172/30.01.2017

Bonus 100% până 500 RON la prima depunere

Barcelona este detinatoarea trofeului din La Liga, iar aceasta performanta i-a adus participarea in semifinalele Supercupei Spaniei. Catalanii nu impresioneaza in acest sezon intern, iar echipa ocupa ultima treapta a podiumului la diferenta de 7 puncte fata de Real Madrid si Girona. Defensiva lui Xavi n-a functionat la parametrii optimi in ultima perioada, iar Barcelona a primit cel putin un gol in ultimele 7 meciuri oficiale. Evidentiem faptul ca formatia catalana a avut emotii cu Barbastro, echipa ce evolueaza in Liga a 4-a, pe care a invins-o cu scorul de 3-2 in weekendul precedent in Copa del Rey. Ibericul Xavi a menajat o parte dintre titulari in confruntarea din Cupa, iar acestia s-ar putea regasi in echipa de start in meciul cu Osasuna.

Pentru mai multe ponturi gratuite oferite de redacția Pariuri1x2.ro, accesați conturile noastre de Tik Tok, Telegram și Instagram , precum și canalul nostru de YouTube.

Barcelona – Osasuna

Osasuna evolueaza in premiera in Supercupa Spaniei. Clubul din Pamplona a ajuns pana in finala Copa del Rey a sezonului anterior. Vizitatorii ocupa pozitia a 12-a in La Liga cu doar 22 de puncte acumulate in cele 19 runde. Astfel, echipa antrenata de Jagoba Arrasate nu poate emite pretentii in fata Barcelonei, ce a impresionat in atac in campania curenta. Mai mult, statistica nu este de partea Osasunei, iar ultimul succes inregistrat in fata catalanilor a avut loc in indepartatul an 2020. Precedenta partida oficiala disputata de echipa din Pamplona a fost castigata in fata lui Castello in Cupa Regelui (1-0 d.p.).

H2H & Info Barcelona – Osasuna

  • Barcelona s-a impus in precedentele 4 confruntari directe.
  • Osasuna n-a mai invins-o pe Barca din anul 2020.
  • Barcelona a cucerit de 14 ori trofeul Supercupei Spaniei.

Echipe probabile Barcelona – Osasuna

Barcelona: Pena; Kounde, Araujo, Christensen, Balde; Roberto, De Jong, Gundogan; Raphinha, Torres, Lewandowski

Osasuna: Herrera; Areso, D. Garcia, Catena, Pena; Moncayola, Torro, Oroz; Arnaiz, Gomez, Budimir

Barcelona i-a provocat cosmaruri Osasunei in ultimele sezoane. Catalanii s-au impus in precedentele 4 confruntari directe. Clubul din Pamplona a beneficiat de un traseu destul de comod in sezonul anterior al Cupei Regelui, dupa ce Real Madrid a eliminat „granzii”. Prezenta in semifinalele Supercupei Spaniei este, in sine, o performanta notabila pentru un club precum Osasuna. Preconizam o partida dominata de Barcelona la Riyadh, in care elevii lui Xavi vor incerca sa tina cat mai mult de minge si sa puna presiune constanta pe adversara. Valoarea individuala, dar si cea colectiva, sunt net superioare in dreptul Barcelonei. Asadar, mizam acoperit pe succesul echipei lui Xavi, pariu in cota 1.40 pe Betano.

Ponturi pariuri fotbal » Joi 21:00 Barcelona – Osasuna
Barcelona castiga: Cota 1.40 din oferta Betano Pariuri Sportive

Pariaza la Betano Ai BONUS de pana la 500 de RON la prima depunere!

Pentru biletul zilei și alte ponturi pariuri pe astăzi dar și pe zilele următoare, vă invităm să accesați rubrica noastră de Ponturi. Cele mai bune pariuri sunt pe site-ul Pariuri1X2. În rubrica Video găsiți pastilele Faci Pariu cu Sabin Pîrvan.


Betano

D.172/30.01.2017

Bonus 100% până 500 RON la prima depunere

Ce sanse are acest pont sa iasa? 0 1


Lasa un comentariu