Osasuna – Real Sociedad, Ponturi Pariuri Fotbal Cupa Regelui, 17.01.2024

Osasuna - Real Sociedad

Osasuna – Real Sociedad

se va disputa miercuri, 17 ianuarie, incepand cu ora 22:00 în cadrul optimilor de finala ale Cupei Regelui. Osasuna – Real Sociedad se va juca pe „Estadio El Sadar” din Pamplona.

Osasuna – Real Sociedad

3.10  3.10  2.45 Cote din oferta pariuri Superbet

⚫ Osasuna

  • Osasuna a disputat a doua finala din istorie in editia precedenta a Cupei Regelui.
  • Clubul din Pamplona a cedat in fata lui Real Madrid si a ratat oportunitatea de a castiga prima Cupa din istorie.
  • Osasuna a jucat in semifinalele Supercupei Spaniei in saptamana anterioara, competitie in cadrul careia i-a pus mari probleme Barcelonei (0-2).
  • Trupa condusa de Jagoba Arrasate a depasit-o cu emotii pe Castellon (1-0 d.p.) in singurul meci disputat in actuala editie a Cupei Regelui.
  • Lotul echipei din Pamplona este evaluat la 107 milioane de euro pe Transfermarkt, iar Aimar Oroz este cel mai valoros jucator (15 milioane de euro).

Superbet

D. 266/13.03.2024

Bonus 100% până la 500 RON la prima depunere

⚫Real Sociedad

  • Real Sociedad a remizat de 8 ori in cele 20 de partide disputate in acest sezon din La Liga.
  • Bascii se afla pe locul al 6-lea in competitia interna si s-au calificat in optimile de finala ale Ligii Campionilor unde se vor duela cu PSG.
  • Real Sociedad le-a invins pe rand pe CD Bunol (1-0), Andratx (1-0) si Malaga (1-0) pentru a se califica in optimile de finala ale Cupei Regelui.
  • Bascii castigau ultima data trofeul Cupei Regelui in sezonul 2019-2020 cand o eliminau chiar pe Osasuna in drumul catre finala.
  • Lotul vizitatorilor este evaluat la 467 de milioane de euro pe Transfermarkt, de peste 4 ori mai valoros decat cel al adversarei de miercuri.

🔵 H2H & Info

  • Real Sociedad a eliminat-o pe Osasuna in saisprezecimile de finala ale Cupei Regelui in sezonul 2019-2020.
  • Bascii au castigat de 3 ori trofeul Cupei Regelui si au disputat alte 5 finale.
  • Precedenta intalnire directa s-a incheiat la egalitate (1-1).

🟢 Echipe probabile

Osasuna: Herrera; Pena, Cruz, Catena, Garcia, Areso; Gomez, Munoz, Oroz; Arnaiz, Budimir

Real Sociedad: Marrero; Elustondo, Zubeldia, Le Normand, Tierney; Zakharyan, Merino, Zubimendi, Barrenetxea; Mendez, Oyarzabal

Osasuna a avut o prestatie stralucita impotriva Barcelonei, desi a ratat calificarea in finala Supercupei. De partea opusa, Real Sociedad vine dupa o infrangere suferita in derby-ul Tarii Bascilor (1-2). Oaspetii au inregistrat 11 remize in cele 29 de partide oficiale ale sezonului, iar apararea acestora s-a dovedit a fi greu de „perforat” in ultima perioada. Astfel, preconizam o intalnire echilibrata in confruntarea de miercuri, in care soarta calificarii ar putea fi decisa in prelungiri.

Miercuri 22:00 Osasuna – Real Sociedad

pauza sau final X: Cota 1.60 din oferta Superbet Pariuri Sportive

PARIAZĂ ACUM

Pentru biletul zilei și alte ponturi pariuri pe astăzi dar și pe zilele următoare, vă invităm să accesați rubrica noastră de Ponturi. Cele mai bune pariuri sunt pe site-ul Pariuri1X2. În rubrica Video găsiți pastilele Faci Pariu cu Sabin Pîrvan.


Pentru mai multe ponturi gratuite oferite de redacția Pariuri1x2.ro, accesați conturile noastre de Tik Tok, Telegram și Instagram , precum și canalul nostru de YouTube.

Superbet

D. 266/13.03.2024

Bonus 100% până la 500 RON la prima depunere

Ce sanse are acest pont sa iasa? 2 0


Lasa un comentariu