Depui bani prin aplicația Aircash la NetBet & primești 10% extra CASH!

Aircash

Aircash – 10% extra CASH la fiecare depunere pe NetBet

NetBet, una dintre cele mai cunoscute case de pariuri online din România a introdus o nouă metodă de depunere: Aircash. Ba mai mult, la fiecare depunere efectuată la NetBet prin intermediul aplicației Aircash, primești 10% fonduri extra în portofelul tău Aircash. E foarte simplu, dacă depui 100 RON, primești extra cash 10 RON!

Aircash este o aplicație gratuită care oferă servicii de transfer de bani, rapide și sigure. În acest moment, Aircash operează în România, Germania, Austria, Spania, Grecia, Cipru, Slovenia și Croația.

Aplicația Aircash este disponibilă atât în AppStore, cât și în Google Play

Nu trebuie să ai un cont bancar sau card de credit

Foarte important este aspectul că nu ai nevoie de un cont bancar sau card de credit pentru a-ți alimenta portofelul Aircash. Poți cumpăra cardul preplătit Aircash din peste 30 de mii de locații din România, iar printre cele mai cunoscute sunt: PayPoint, Inmedio, SelfPay, Kaseria sau StartPay. Ba mai mult, îl poți comanda prin Glovo Express și ajunge la tine în mai puțin de o jumătate de oră.

De reținut este și faptul că valorile voucher-ului sunt fixe: 25, 50, 100, 150, 200 sau 300 RON.


Cum faci o depunere la Netbet prin Aircash?

  1. Te loghezi în contul tău NetBet. Dacă nu ai încă un cont deschis la NetBet, deschide-ți unul folosind ACEST LINK. Primești un FREEBET de 500 RON
  2. Click pe butonul DEPOZIT
  3. Selectezi Aircash și completezi cu cuma pe care vrei să o depui
  4. Faci depunerea în contul Netbet și primești instant 10 % din valoarea depunerii în portofelul tău Aircash

NetBet

D.927/24.06.2015

500 RON FREEBET


Pentru biletul zilei și alte ponturi pariuri pe astăzi dar și pe zilele următoare, vă invităm să accesați rubrica noastră de Ponturi. Cele mai bune pariuri sunt pe site-ul Pariuri1X2. În rubrica Video găsiți pastilele Faci Pariu cu Sabin Pîrvan.


Pentru ponturi gratuite oferite de redacția Pariuri1x2.ro, accesați conturile noastre de Tik Tok, Telegram și Instagram , precum și canalul nostru de YouTube.

Cel mai bun bonus este aici! 500 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti bonus sportiv de 500 lei

 

500 RON BONUS la prima depunere

Primesti 100% din depunerea efectuata pana la 500 RON

Ti-a placut aceasta stire? 0 0


Lasa un comentariu