Nottingham – Arsenal, Ponturi Pariuri Fotbal Premier League, 30.01.2024

Nottingham - Arsenal

Nottingham – Arsenal

se va disputa marți, 30 ianuarie, incepand cu ora 21:30 în etapa a 22-a din Premier League. Nottingham – Arsenal se va juca pe City Ground din Nottingham.

În precedenta confruntare disputata în turul acestui sezon de Premier League, tunarii s-au impus pe Emirates cu 2-1. De punctat este faptul că la ultima vizită pe City Ground, formația lui Arteta a fost învinsă cu 1-0. Se întâmpla în mai 2023.

Nottingham – Arsenal

8.00  4.60  1.42 Cote din oferta pariuri Netbet

⚫ Nottingham

  • Echipa gazdă vine după remiza din FA Cup cu Bristol City, scor 0-0. Astfel, partida din 16-imile acestei competiții se va rejuca pe terenul pădurarilor
  • În Premier League, Nottingham vine după înfrângerea din deplasare, 3-2 cu Brentford. Dar înainte de acest eșec, echipa condusă de lusitanul Nuno Espirito Santo înregistrase două victorii impresionante, 2-1 acasă cu Manchester United și 3-1 în deplasare la Newcasle.
  • Pădurarii ocupă locul al 16-lea cu un total de 20 de puncte după 21 de etape. Nottingham are 4 lungimi peste zona roșie.
  • Echipa gazdă a marcat în 8 din cele 10 etape jucate în fața propriilor suporteri

NetBet

D.927/24.06.2015

500 RON FREEBET

⚫ Arsenal

  • Tunarii vin după succesul categoric obținut pe 20 ianuarie în Premier League, 5-0 cu Crystal Palace pe Emirates. A fost prima victorie după o serie de 3 runde fără succes. În această perioadă, echpa lui Arteta a pierdut la Fulham cu 2-1, acasă cu West Ham (0-2) și a remizat pe Anfield cu Liverpool, scor 1-1.
  • Echipa lui Arteta ocupă locul al 3-lea cu un total de 43 de puncte după 21 de runde. Arsenal este la 5 lungimi distanță de lidera Liverpool și la egalitate cu echipa de pe locul secund, Manchester City. Cetățenii au și un meci mai puțin disputat.
  • Cu doar 20 de goluri încasate în 21 de etape, Arsenal are a doua cea mai bună defensivă din Premier League, după lidera Liverpool (18)

🔵 H2H & Info Nottingham – Arsenal

🟢 Echipe probabile

Nottingham: Turner; Montiel, Omobamidele, Murillo, Toffolo; Mangala, Yates; Gibbs-White, Danilo, Hudson-Odoi; Wood
Arsenal: Raya; White, Saliba, Gabriel, Zinchenko; Odegaard, Rice, Havertz; Saka, Jesus, Martinelli

Tunarii nu s-au descurcat foarte bine la ultimele vizite pe City Ground, dar Nottingham nu se va putea baza pe câțiva jucători importanți. În plus, Arsenal are nevoie de puncte pentru a sta aproape de lidera Liverpool, echipă pe care o va întâlni etapa viitoare pe Emirates.

Marți 21:30 Nottingham – Arsenal
Arsenal câștigă: Cota 1.42 din oferta Netbet Pariuri Sportive

PARIAZĂ ACUM

Pentru biletul zilei și alte ponturi pariuri pe astăzi dar și pe zilele următoare, vă invităm să accesați rubrica noastră de Ponturi. Cele mai bune pariuri sunt pe site-ul Pariuri1X2. În rubrica Video găsiți pastilele Faci Pariu cu Sabin Pîrvan.


Pentru mai multe ponturi gratuite oferite de redacția Pariuri1x2.ro, accesați conturile noastre de Tik Tok, Telegram și Instagram , precum și canalul nostru de YouTube.


NetBet

D.927/24.06.2015

500 RON FREEBET

Ce sanse are acest pont sa iasa? 0 0


Lasa un comentariu