Lecce – Fiorentina, Ponturi Pariuri Fotbal Serie A, 02.02.2024

Lecce - Fiorentina

Lecce – Fiorentina

se va disputa vineri, 2 februarie, incepand cu ora 21:45 în cadrul rundei a 23-a din Serie A. Lecce – Fiorentina se va juca pe „Stadio Via del Mare” din Lecce.

Lecce – Fiorentina

3.80  3.30  2.10 Cote din oferta pariuri Superbet

⚫ Lecce

  • Lecce evolueaza pentru al doilea sezon consecutiv in Serie A.
  • Gazdele se regasesc pe locul al 14-lea in actuala editie cu un total de 21 de puncte acumulate in cele 22 de meciuri.
  • Trupa condusa de Roberto D’Aversa are un avans de 4 puncte in fata primului loc retrogradabil, iar cele 3 infrangeri consecutive din Serie A pun presiune pe antrenorul italian.
  • Tanarul muntenegrean Nikola Krstovic este golgheterul echipei cu 5 reusite.
  • Ramadani rateaza meciul de vineri din cauza cumulului de cartonase galbene, in timp ce albanezul Dermaku este incert din cauza unei accidentari.

Superbet

D. 266/13.03.2024

Bonus 100% până la 500 RON la prima depunere

⚫Fiorentina

  • Fiorentina ocupa locul al 6-lea in ierarhia din Serie A.
  • „Violetii” au acumulat 34 de puncte in cele 21 de meciuri si se mentin la doua puncte distanta de ultimul loc ce duce in grupele Ligii Campionilor.
  • Trupa antrenata de Vincenzo Italiano a inregistrat un singur punct in ultimele 3 etape si s-a distantat de plutonul fruntaselor.
  • Giacomo Bonaventura si Nicolas Gonzalez sunt golgheterii Fiorentinei cu cate 6 goluri trecute in „cont” in acest sezon.
  • Dodo si Castrovilli rateaza partida de vineri din cauza accidentarilor, iar Ikone va fi suspendat.

🔵 H2H & Info

  • Lecce s-a impus o singura data in precedentele 18 partide oficiale.
  • Fiorentina n-a castigat in ultimele 5 dueluri oficiale.

🟢 Echipe probabile Lecce – Fiorentina

Lecce: Falcone; Gendrey, Pongracic, Baschirotto, Gallo; Kaba, Berisha, Oudin; Almqvist, Krstovic, Sansone

Fiorentina: Terracciano; Faraoni, Ranieri, Martinez Quarta, Parisi; Arthur, Duncan, Bonaventura; Gonzalez, Beltran, Sottil

Fiorentina porneste favorita la castigarea celor 3 puncte, desi nu traverseaza o perioada excelenta. „Violetii” au inregistrat un singur punct in ultimele 3 etape, dar este momentul oportun pentru a stopa seria negativa. De partea opusa, Lecce a „bifat” doar un succes in ultimele 18 meciuri oficiale, iar Roberto D’Aversa trebuie sa gaseasca rapid solutii. Preconizam o partida spectaculoasa pe arena din Lecce, in care ambele cluburi vor lua in calcul doar victoria. Asadar, mizam acoperit pe cel putin un gol inscris in prima repriza, pariu in cota 1.47 pe Superbet.

Vineri 21:45 Lecce – Fiorentina

gol marcat in prima repriza: Cota 1.47 din oferta Superbet Pariuri Sportive

PARIAZĂ ACUM

Pentru biletul zilei și alte ponturi pariuri pe astăzi dar și pe zilele următoare, vă invităm să accesați rubrica noastră de Ponturi. Cele mai bune pariuri sunt pe site-ul Pariuri1X2. În rubrica Video găsiți pastilele Faci Pariu cu Sabin Pîrvan.


Pentru mai multe ponturi gratuite oferite de redacția Pariuri1x2.ro, accesați conturile noastre de Tik Tok, Telegram și Instagram , precum și canalul nostru de YouTube.

Superbet

D. 266/13.03.2024

Bonus 100% până la 500 RON la prima depunere

Ce sanse are acest pont sa iasa? 3 0


Lasa un comentariu