Atalanta – Lazio, Ponturi Pariuri Fotbal Serie A, 04.02.2024

Atalanta - Lazio

Atalanta – Lazio

se va disputa duminica, 4 februarie, incepand cu ora 19:00 în cadrul rundei a 23-a din Serie A. Atalanta – Lazio se va juca pe „Gewiss Stadium ” din Bergamo.

Atalanta – Lazio

2.05  3.40  3.80 Cote din oferta pariuri Superbet

⚫Atalanta

  • Atalanta ocupa locul al 4-lea in clasamentul din Serie A, ultimul ce duce in grupele Ligii Campionilor.
  • Bergamascii au inregistrat 36 de puncte in cadrul primelor 21 de etape si se afla la 10 lungimi de ultima treapta a podiumului.
  • Gazdele au inscris de 37 de ori in acest sezon din Serie A, iar 10 dintre reusite il au protagonist pe Adama Lookman.
  • Atacantul nigerian evolueaza la Cupa Natiunilor Africii si rateaza duelul de duminica, in timp ce Hien si Vorlicky sunt accidentati.
  • Elevii lui Gian Piero Gasperini sunt neinvinsi in ultimele 6 partide oficiale, iar in precedentele doua partide din Serie A le-au invins pe Frosinone (5-0) si Udinese (2-0).

Superbet

D. 266/13.03.2024

Bonus 100% până la 500 RON la prima depunere

⚫Lazio

  • Lazio Roma ocupa pozitia a 7-a in ierarhia din Serie A.
  • Vizitatorii au acumulat 34 de puncte in cele 21 de runde si se afla la doua lungimi in spatele ultimului loc ce duce in grupele Ligii Campionilor.
  • Trupa antrenata de Maurizio Sarri a pierdut primul trofeu al sezonului, dupa ce a cedat in fata lui Inter in semifinalele Supercupei Italiei.
  • Ultima partida oficiala a latialilor s-a incheiat la egalitate, 0-0 impotriva lui Napoli.
  • Patric si Zaccagni sunt accidentati, iar Cataldi rateaza duelul de la Bergamo din cauza unei suspendari.

🔵 H2H & Info

  • Atalanta s-a impus in 5 din ultimele 6 partide oficiale.
  • Lazio a pierdut o singura data in precedentele 6 dueluri directe.

🟢 Echipe probabile Atalanta – Lazio

Atalanta: Carnesecchi; Scalvini, Djimsiti, Kolasinac; Holm, de Roon, Ederson, Ruggeri; Miranchuk; Scamacca, De Ketelaere.

Lazio: Provedel; Lazzari, Gila, Romagnoli, Marusic; Guendouzi, Vecino, Luis Alberto; Isaksen, Castellanos, Felipe Anderson.

Atalanta porneste favorita la victorie in meciul de duminica, desi nu poate conta pe golgheterul Lookman. Bergamascii s-au descurcat excelent in partidele disputate pe teren propriu in acest sezon si au o medie de peste doua goluri marcate in duelurile de pe „Gewiss Stadium” din Serie A. De partea opusa, Lazio traverseaza o forma buna, dar elevii lui Sarri continua sa intampine carente pe faza ofensiva. Asadar, suntem de parere ca Atalanta va pune presiune pe adversara inca din primele minute si pariem in consecinta pe acest scenariu.

Duminica 19:00 Atalanta – Lazio

Atalanta inscrie si va avea peste 3.5 cornere: Cota 1.60 din oferta Superbet Pariuri Sportive

PARIAZĂ ACUM

Pentru biletul zilei și alte ponturi pariuri pe astăzi dar și pe zilele următoare, vă invităm să accesați rubrica noastră de Ponturi. Cele mai bune pariuri sunt pe site-ul Pariuri1X2. În rubrica Video găsiți pastilele Faci Pariu cu Sabin Pîrvan.


Pentru mai multe ponturi gratuite oferite de redacția Pariuri1x2.ro, accesați conturile noastre de Tik Tok, Telegram și Instagram , precum și canalul nostru de YouTube.

Superbet

D. 266/13.03.2024

Bonus 100% până la 500 RON la prima depunere

Ce sanse are acest pont sa iasa? 1 0


Lasa un comentariu