Sochaux – Rennes, Ponturi Pariuri Fotbal Cupa Franței, 06.02.2024

Sochaux - Rennes

Sochaux – Rennes

se va disputa marți, 6 februarie, începând cu ora 21:45 în cadrul optimilor de finală din Cupa Franței. Sochaux – Rennes se va juca pe „Stade Auguste Bonal” din Montbéliard.   

Sochaux – Rennes

5.75  4.00 1.62 Cote din oferta pariuri Superbet

⚫ Sochaux

  • Cu 29 de puncte, Sochaux ocupă locul 4 în „National”, al treilea eșalon valoric din Franța
  • Sochaux se află la cinci puncte de Niort, formație aflată pe locul 2, loc care duce în Ligue 2, aceasta având și un meci mai mult disputat
  • Sochaux și-a croit drum spre optimi trecând rând pe rând de Jura Sud (2-1), Geispolsheim (4-0), Lorient (2-1) și Reims (3-2 d.pen.)

Superbet

D. 266/13.03.2024

Bonus 100% până la 500 RON la prima depunere

⚫ Rennes

  • Cu 28 de puncte, Rennes se află pe locul 9 în Ligue 1, fiind la patru lungimi de Lens, formație clasată pe locul 6, ultimul care asigură prezența în cupele europene
  • Rennes are o serie de patru victorii consecutive în campionat, ultima bifată în week-end-ul trecut pe teren propriu, scor 2-1, cu Montpellier
  • Rennes și-a croit drum spre optimile de finală, trecând de Guingamp în deplasare (2-0) și Marseille pe teren propriu (2-1, d.pen.)

🔵 H2H & Info Sochaux – Rennes

  • Ultimul „direct” dintre cele două s-a disputat pe 10.05.2014, Sochaux impunându-se în fieful lui Rennes cu scorul de 2-1
  • 2-2 este la victorii în ultimele 5 „directe”

🟢 Echipe probabile

Sochaux: Patouillet – Dacosta, Vitelli, Fontaine, Bastian – Pereira de Sa, Viltard – Fatar, Michel, Daho – Koffi

Rennes: Gallon – G. Doue, Wooh, Seidu, Truffert – Blas, Matusiwa, Le Fee, Gouiri – Terrier, Kalimuendo

Rennes pleacă favorită la califcare în acest duel de pe „Stade Auguste Bonal” din Montbéliard. Avizați de surprizele pe care cei de la Sochaux le-au oferit în această competiție KO, prin eliminarea prim-divizionarelor Lorient și Remis, băieții lui Julien Stephan vor trata cu maximă atenție partida în încercare de a-și atinge obiectivul, respectiv calificarea în următorul act al Cupei Franței.

Marți 21:45 Sochaux – Rennes  

PSF 2 –  Cota 1.45 din oferta Superbet Pariuri Sportive

Pariaza la Superbet Ai BONUS de pana la 500 de RON la prima depunere!

PARIAZĂ ACUM

Pentru biletul zilei și alte ponturi pariuri pe astăzi dar și pe zilele următoare, vă invităm să accesați rubrica noastră de Ponturi. Cele mai bune pariuri sunt pe site-ul Pariuri1X2. În rubrica Video găsiți pastilele Faci Pariu cu Sabin Pîrvan.


Pentru mai multe ponturi gratuite oferite de redacția Pariuri1x2.ro, accesați conturile noastre de Tik Tok, Telegram și Instagram , precum și canalul nostru de YouTube.

Superbet

D. 266/13.03.2024

Bonus 100% până la 500 RON la prima depunere

Ce sanse are acest pont sa iasa? 0 0


Lasa un comentariu