Villarreal – Getafe, Ponturi Pariuri Fotbal La Liga, 16.02.2024

Villarreal - Getafe

Villarreal – Getafe

se va disputa vineri, 16 februarie, incepand cu ora 22:00 în cadrul rundei a 25-a din La Liga. Villarreal – Getafe se va juca pe „Estadio de la Ceramica” din Villarreal.

Villarreal – Getafe

2.10  3.50  3.60 Cote din oferta pariuri Superbet

⚫Villarreal

  • Villarreal traverseaza o perioada dezastruoasa in La Liga.
  • „Submarinul galben” se regaseste doar pe locul al 13-lea in clasament cu 25 de goluri inregistrate in cele 24 de partide.
  • Gazdele i-au demis pe antrenorii Quique Setien si Jose Rojo Martin in campania curenta, iar Marcelino este managerul actual.
  • Villarreal a invins-o spectaculos pe Barcelona pe „Camp Nou” la finalul lunii ianuarie, apoi a remizat cu Cadiz si Alaves, echipe aflate in zona inferioara a clasamentului.
  • Experimentatul Gerard Moreno ramane cel mai important jucator din atacul gazdelor cu 10 goluri si doua pase decisive in acest sezon din La Liga.
  • Foyth, Pedraza, Pino, Suarez si Terrats vor absenta in meciul de vineri din cauza accidentarilor.

Superbet

D. 266/13.03.2024

Bonus 100% până la 500 RON la prima depunere

⚫Getafe

  • Getafe ocupa pozitia a 10-a in clasamentul din La Liga.
  • Vizitatorii au inregistrat 33 de puncte in cadrul celor 24 de etape si se afla la 5 lungimi in spatele ultimei pozitii ce duce in cupele europene.
  • Getafe a invins-o spectaculos pe Celta Vigo in runda anterioara (3-2), dupa ce remizase cu Betis la inceputul lunii februarie (1-1).
  • Borja Mayoral traverseaza cel mai bun sezon din cariera sa si este al doilea in clasamentul golgheterilor din La Liga. Ibericul de 26 de ani a marcat de 15 ori pana in prezent.
  • Uruguayanul Arambarri ramane indisponibil in tabara oaspetilor din cauza unei accidentari.

🔵 H2H & Info

  • Cele doua echipe au remizat in ultimul meci direct (0-0).
  • Villarreal n-a pierdut in precedentele 10 confruntari directe.
  • Getafe n-a mai invins la Villarreal din anul 2019.

🟢 Echipe probabile Villarreal – Getafe

Villarreal: Jorgensen; Femenia, Albiol, Mosquera, Cuenca; Akhomach, Comesana, Coquelin, Baena; G Moreno, Sorloth

Getafe: Soria; Dakonam, Alvarez, Alderete, Rico; Greenwood, Maksimovic, Milla, Martin; Mata, Mayoral

Villarreal traverseaza un sezon modest in La Liga, iar echipa lui Marcelino ramane in zona inferioara a clasamentului. Rezultatele negative au facut ca „submarinul galben” sa aiba sanse infime la calificarea in cupele europene gratie rezultatelor din campionat. Totusi, Villarreal ar putea ajunge in grupele Ligii Campionilor daca va triumfa in Europa League, competitie in care isi asteapta adversara in „optimi”. Getafe a aratat bine in acest sezon, iar forma buna a lui Borja Mayoral a adus puncte importante echipei. Asadar, mizam pe o intalnire spectaculoasa in debutul etapei a 24-a si pariem pe „1-3 goluri inscrise in ambele reprize”.

Vineri 22:00 Villarreal – Getafe

1-3 goluri in ambele reprize: Cota 2.05 din oferta Superbet Pariuri Sportive

PARIAZĂ ACUM

Pentru biletul zilei și alte ponturi pariuri pe astăzi dar și pe zilele următoare, vă invităm să accesați rubrica noastră de Ponturi. Cele mai bune pariuri sunt pe site-ul Pariuri1X2. În rubrica Video găsiți pastilele Faci Pariu cu Sabin Pîrvan.


Pentru mai multe ponturi gratuite oferite de redacția Pariuri1x2.ro, accesați conturile noastre de Tik Tok, Telegram și Instagram , precum și canalul nostru de YouTube.

Superbet

D. 266/13.03.2024

Bonus 100% până la 500 RON la prima depunere

Ce sanse are acest pont sa iasa? 1 0


Lasa un comentariu