Alaves – Real Sociedad, Ponturi Pariuri Fotbal La Liga, 31.03.2024

Alaves - Real Sociedad

Alaves – Real Sociedad

se va disputa duminica, 31 martie, incepand cu ora 19:30 în cadrul rundei a 30-a din La Liga. Alaves – Real Sociedad se va juca pe „Estadio Mendizorrotza” din Vitoria-Gasteiz.

Alaves – Real Sociedad

3.40  3.00  2.40 Cote din oferta pariuri Superbet

⚫Alaves

  • Alaves ocupa pozitia a 13-a in clasamentul din La Liga.
  • „Alb-albastrii” au acumulat 32 de puncte in cadrul celor 29 de runde si au un avans de 7 puncte in fata primei pozitii retrogradabile.
  • Gazdele au una dintre cele mai modeste ofensive din Spania cu doar 26 goluri inscrise pana in prezent. Chiar si asa, Ianis Hagi n-a reusit sa isi castige locul in formula de start a lui Alaves, iar prezentele romanului au fost sporadice.
  • Alaves a pierdut duelul cu Athletic Bilbao disputat in ultima runda (0-2), iar in ultimele 7 partide oficiale a castigat o singura data.
  • Aleksandar Sedlas si Adrian Rodriguez sunt indisponibilii gazdelor in partida de duminica.

Superbet

D. 266/13.03.2024

Bonus 100% până la 500 RON la prima depunere

⚫Real Sociedad

  • Real Sociedad ocupa locul al 6-lea in ierarhia din La Liga.
  • Bascii au acumulat 46 de puncte in cadrul celor 29 de etape si se afla la 10 lungimi distanta de ultimul loc ce asigura participarea in grupele Ligii Campionilor.
  • Trupa antrenata de Imanol Alguacil a fost eliminata de PSG in cadrul optimilor de finala ale UCL. In plus, bascii au pierdut surprinzator in fata Mallorcai in semifinalele Cupei Regelui.
  • Ultimele doua partide din La Liga au fost echivalente cu triumfuri pentru Sociedad ce le-a invins pe Granada si Cadiz.
  • Igor Zubeldia si Martin Merquelanz lipsesc duminica, iar Ander Barrenetxea si Carlos Fernandez raman incerti.

🔵 H2H & Info

  • Alaves n-a mai castigat in fata lui Real Sociedad din anul 2020.
  • Alaves a marcat in ultimele 6 dueluri disputate pe teren propriu.

🟢 Echipe probabile Alaves – Real Sociedad

Alaves: Sivera; Gorosabel, Abqar, Marin, J Lopez; Blanco, Guevara; Rioja, Guridi, Vicente; Omorodion

Real Sociedad: Remiro; Traore, Zubeldia, Elustondo, Tierney; Mendez, Zubimendi, Merino; Kubo, Oyarzabal, Zakharyan

Alaves a aratat decent din postura de echipa nou-promovata. Gazdele au un avans linistitor in fata primei pozitii retrogradabile. De partea opusa, Real Sociedad a ratat calificarea in finala Cupei Regelui, iar unicul obiectiv ramane clasarea in Top 6 in La Liga. Bascii si-au revenit in ultimele doua etape si au reusit sa isi consolideze pozitia a 6-a in ierarhie. Preconizam o partida echilibrata duminica, in care diferenta ar putea fi facuta de individualitatile din lotul vizitatorilor.

Duminica 19:30 Alaves – Real Sociedad

X2 & gol marcat in a doua repriza: Cota 1.95 din oferta Superbet Pariuri Sportive

PARIAZĂ ACUM

Pentru biletul zilei și alte ponturi pariuri pe astăzi dar și pe zilele următoare, vă invităm să accesați rubrica noastră de Ponturi. Cele mai bune pariuri sunt pe site-ul Pariuri1X2. În rubrica Video găsiți pastilele Faci Pariu cu Sabin Pîrvan.


Pentru mai multe ponturi gratuite oferite de redacția Pariuri1x2.ro, accesați conturile noastre de Telegram și Instagram , precum și canalul nostru de YouTube.

Ce sanse are acest pont sa iasa? 0 0


Lasa un comentariu