Weekend spectacol pe Pariuri1x2: Vezi ponturile pentru El Clasico și celelalte super-derby-uri

Weekend spectacol pe Pariuri1x2

Weekend spectacol pe Pariuri1x2

În acest sfârșit de săptămână, fanii fotbalului vor avea parte de meciuri de foc, cu întâlniri spectaculoase în campionatele de top din Europa. Redacția Pariuri1x2 a analizat cele mai importante confruntări ale weekend-ului, iar mai jos găsiți link-uri cu analizele în detaliu.

Real Madrid – Barcelona »» El Clasico

Sâmbătă, 26 octombrie, Real Madrid și Barcelona își dispută faimosul „El Clásico” pe Santiago Bernabéu. Cu echipe în formă și vedete precum Bellingham și Lewandowski în prim-plan, ne așteptăm la un duel intens.

Click pentru avancronică

Chelsea – Newcastle

Duminică, avem derby-uri pe toate fronturile. Chelsea o întâlnește pe Newcastle, iar londonezii vor căuta să își continue seria bună pe Stamford Bridge. Chiar daca aceste două grupări nu au început sezonul foarte bine, teoretic, pare un duel pentru un loc în sezonul viitor de Liga Campionilor.

Click pentru avancronică

Arsenal – Liverpool

Duelul dintre Arsenal și Liverpool promite spectacol. Echipele sunt la distanță mică în clasament, Arteta are câteva absențe importante, dar totuși Arsenal este greu de învins pe teren propriu. Vezi ce pont a pregătit redacția Pariuri1x2.

Click pentru avancronică

Inter – Juventus »» Derby della Italia

În Italia, Inter și Juventus aduc pasiunea Derby della Italia. Inter, cu o apărare solidă, pornește favorită. Ultimele șase confruntări directe disputate în Serie A au fost de „sub 2.5 goluri”.

Click pentru avancronică

Marseille – PSG

În Ligue 1, Marseille – PSG este un alt meci care promite scântei. PSG e favorită, dar în deplasare poate avea dificultăți, mai ales pe Stade Vélodrome.

Click pentru avancronică

Calendar de Pariuri1x2

Pe site-ul Pariuri1x2 aveți zilnic, în rubrica Calendarul Pariuri1x2  cele mai bune analize, informații și pariuri sportive, livrate gratis de cei mai buni tipsteri de la noi din țară.


Joacă Super12! Câștigă 10.000 lei cash garantat marele premiu, plus sute de alte premii! Descarcă acum aplicația Super12 și ia-ne banii!

JOACĂ SUPER12


             

Betano

D.172/30.01.2017

Bonus 100% până 500 RON la prima depunere

Ce sanse are acest pont sa iasa? 0 0


Lasa un comentariu