Armenia – Romania: Vezi cotele posibililor marcatori din echipa lui Daum!

Au trecut 18 ani de la ultima prezenta a „tricolorilor” la o Cupa Mondiala.  Numeroasele campanii de calificare ratate i-au facut pe sefii fotbalului romanesc sa apeleze la un antrenor strain, in persoana lui Christoph Daum, preluand modelul de succes al multor echipe nationale. Ajuns pe banca tehnica a reprezentativei Romaniei, germanul a sustinut de la inceput ca isi doreste sa construiasca o echipa mult mai ofensiva decat a fost in ultimii ani. Dar ce jucatori il vor ajuta sa-si indeplineasca obiectivul? Poate fi atacul nostru mai prolific? Sa privim peste cifrele propuse de bookmakeri!


Golgheterul Romaniei de la Euro 2016

Bogdan Stancu (Genclerbirligi S.K.) a reusit sa puncteze de doua ori la turneul final din Franta, atat impotriva tarii gazda, cat si in disputa cu Elvetia. Totusi, este de subliniat faptul ca ambele goluri ale atacantului din Pitesti au fost din penalty.

Fostul component al Unirii Urziceni si al Stelei a marcat de doua in acest sezon pentru echipa sa de club. In prima etapa din Super Lig a reusit sa deschida scorul in partida cu Gaziantepspor (2-0), pentru ca in runda a doua sa contribuie, gratie unei alte lovituri de pedeapsa, la remiza formatiei sale (2-2) de pe terenul lui Osmanlispor. Genclerbirligi ocupa in prezent pozitia a 5-a in campionatul Turciei dupa primele 6 etape.

3,30 este cota la Unibet pentru ca Bogdan sa marcheze in poarta Armeniei! 


Sperante din LaLiga

Florin Andone, atacantul celor de la Deportivo la Coruna, este un alt jucator de la care selectionerul Daum are mari asteptari. Evoluand intr-unul dintre cele mai importante campionate din lume, fotbalistul din Botosani poate aduce acea calitate din fata portii care ne-a lipsit multa vreme. Totusi, acesta n-a reusit sa puncteze pentru echipa sa de club in primele 7 etape, cu toate ca a fost prezent pe teren de fiecare data. Casele de pariuri considera ca are sansa a doua din echipa Romaniei sa marcheze un gol.

3,50 este cota la Unibet pentru ca Florin sa marcheze in poarta Armeniei!


A reusit cu West Ham, vrea si cu Armenia!

Denis Alibec, unul dintre cei mai buni atacanti din Liga 1, poate fi o arma importanta a reprezentativei noastre la meciul de sambata. Capriciosul jucator al Astrei pare foarte determinat sa repete performantele din play-off-ul Europa League cu West Ham: „Normal ca sunt pregatit. Cand vii la naționala nu trebuie sa te mai gandesti la nimic și te concentrezi sa-ti faci treaba cat mai bine aici. Să-i demonstrezi selectionerului ca meriti sa joci.”, a declarat acesta pentru Libertatea.

3,75 este cota la Unibet pentru ca Denis sa marcheze in poarta Armeniei!


Revansa lui Nicusor

Nicolae Stanciu a inceput foarte bine sezonul. Prestatiile sale in tricoul Stelei au dus la semnarea unui contract cu Anderlecht Bruxelles. Din pacate, penalty-ul ratat de acesta la ultima faza a jocului cu Muntenegru ne-a privat de obtinerea celor trei puncte. Ramane de vazut daca acel moment ii va afecta prestatia sau daca il va motiva suplimentar.

3,90 este cota la Unibet pentru ca Nicolae Stanciu sa marcheze in poarta Armeniei!


Mergem pe „Motoreta”?

Adi Popa, mijlocasul celor de la Steaua Bucuresti, a reusit sa puncteze in jocul cu Muntenegru din debutul campaniei pentru Rusia. Reusita sa, din postura de rezerva, venita in minutul 85 al acelei dispute putea insemna si victoria, insa Jovetic a egalat foarte repede. Evolutia sa de atunci il poate determina pe Christoph Daum sa-l titularizeze la Erevan.

4,90 este cota la Unibet pentru ca Adi Popa sa marcheze si in poarta Armeniei!


La Unibet puteti paria pe marcatorii partidei Romania – Armenia!

golromania


Citeste si:

• Castiga un iPhone 7 in Octombrie cu Pariuri1x2 si Doru Craciun!
• Daum l-a ascultat pe Sabin Pirvan 🙂 | “Tricolorii” schimba asezarea in Armenia!

 

Cel mai bun bonus este aici! 500 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti bonus sportiv de 500 lei

 

500 RON BONUS la prima depunere

Primesti 100% din depunerea efectuata pana la 500 RON

Ti-a placut aceasta stire? 0 0


Lasa un comentariu