Castiga un iPhone 7 in Octombrie cu Pariuri1x2 si Doru Craciun!

ATENTIE! Daca aveti deja cont la Sportingbet, puteti castiga un iPhone 7 in aceleasi conditii la o alta casa de pariuri. Detaliile sunt aici.

Noul iPhone 7 poate fi al tau prin aceasta promotie exclusiva de pe Pariuri1x2. Tot ce trebuie sa faci este sa fii pasionat de pariuri si sa joci ca de obicei. In plus, pe langa sansa de a castiga cel mai nou telefon de la Apple, mai primesti si un extra bonus de 50 RON valabil doar pentru jucatorii de pe Pariuri1x2.

Castigatorul va fi desemnat dintre cei care indeplinesc conditiile promotiei si va fi ales de Doru Craciun intr-una dintre editiile „Facem Pariurile” de pe canalul de YouTube. Premiul va fi inmanat de Doru Craciun castigatorului in una dintre emisiuni.

Care sunt conditiile?

Conditiile promotiei sunt foarte simple si le gasiti pe pagina dedicata promotiei: Castiga un iPhone 7 in Octombrie.

Pe scurt, trebuie sa nu aveti cont la Sportingbet si sa va deschideti un cont prin Pariuri1x2 folosind exact instructiunile din pagina de mai sus.

Dupa aceea, postati un comentariu la acest articol cu numele de utilizator pentru a putea fi facute verificarile, pentru acordarea bonusului extra si pentru a putea fi inclusi in tragerea la sorti.

Ai intrebari?

Daca ai intrebari despre aceasta promotie, scrie-ne in sectiunea de comentarii de mai jos, sau poti sa ne trimiti un email la [email protected]

Regulament

  1. Pot participa la promotie toti vizitatorii site-ului Pariuri1x2 care nu au deja un cont la Sportingbet si care sunt din Romania
  2. Sunt eligbili pentru a participa la promotie doar vizitatorii care urmeaza instructiunile din pagina dedicata promotiei: Castiga un iPhone 7 in Octombrie.
  3. In orice caz de frauda ( conturi multiple, furt de identitate, etc ) , persoanele identificate vor fi descalificate
  4. Promotia se desfasoara pentru conturile deschise intre 5 Octombrie si 31 Octombrie
  5. Lista jucatorilor eligibili va fi publicata pe aceasta pagina pana la data de 4 Noiembrie
  6. Extragerea si anuntarea castigatorului va avea loc in o editie speciala a emisiunii online ” Facem Pariurile” de dupa data de 4 Noiembrie in direct pe canalul de YouTube Pariuri1x2
  7. Jucatorii se supun si termenilor si conditiilor Sportingbet
  8. Ne rezervam dreptul de a modifica sau de a anula aceasta promotie in orice moment
  9. Bonusul special ( 50 RON extra ) pentru cei care efectueaza o depunere de peste 150 RON se acorda o data pe saptamana pentru toti utilizatorii care au depus in saptamana precedenta

 

Cel mai bun bonus este aici! 500 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti bonus sportiv de 500 lei

 

500 RON BONUS la prima depunere

Primesti 100% din depunerea efectuata pana la 500 RON

Ti-a placut aceasta stire? 0 1


Comments 46

  1. Post
    Author
    1. Gancescu Adrian

      Salut 🙂 e contul proaspăt facut de 10 minute si depunerea de 5 minute însă am uitat sa activez bonusul. Adica scria acolo „welcome Bonus” dar cel putin pana acum nu mi-a apărut inca 🙂 nu este vreo problema in legătura cu promoția daca acest cont a fost proaspăt creat si este la prima depunere nuu ?

  2. Post
    Author

Lasa un comentariu