Profitati acum! Hamilton are o cota imensa pentru a castiga titlul la finalul sezonului de Formula 1

f1-poza

Rosberg vs. Hamilton. A 67-a editie a Campionatului Mondial de Formula 1 este si cea mai lunga din istorie, avand 21 de curse in calendar, una mai spectaculoasa decat alta.

In acest moment, germanul Nico Rosberg (Mercedes) este favorit clar la castigarea titlului, avand un avans de 33 de puncte fata de colegul sau, Lewis Hamilton.

Clasamentul general si bilantul pilotilor Mercedes

f1-clasament

Doar unul dintre cei doi coechipieri va triumfa pe 27 noiembrie, la Abu Dhabi, dupa ultima cursa a sezonului. Mercedes deja stie ca a castigat al 3-lea titlu consecutiv la constructori, dar lupta pentru coroana pilotilor se va da pana in ultimul viraj, iar Netbet ofera cote foarte interesante in aceasta lupta.

Sezonul se incheie in Emirate, pe 27 noiembrie

Chiar daca momentul pare sa fie de partea lui Rosberg (9 victorii in acest sezon), mai ales dupa triumful din Japonia, nimic nu este jucat. Hamilton a castigat la un moment dat 6 curse din 7 la mijlocul sezonului (singurele triumfuri ale sale in 2016), astfel ca ne putem astepta la un nou forcing in ultimele patru etape ramase. Se va mai alerga in SUA, Mexic, Brazilia si in EAU.

Doar 1.09 pentru ca Rosberg sa devina campion!

f1-cote

Netbet ofera o generoasa cota de 4.40 pentru ca britanicul Hamilton sa castige titlul mondial pentru a patra oara in cariera, iar ecartul de 33 de puncte fata de Rosberg nu e imposibil de surmontat. Urmeaza curse pe care Hamilton le cunoaste foarte bine. Totusi, germanul are patru victorii in ultimele cinci curse si masina sa ruleaza impecabil, chiar daca de acelasi monopost se bucura si Hamilton. Voi pe cine mizati?

Deschide-ti cont ACUM la Netbet pentru a incasa un bonus de pana la 1500 RON! Oricare ar fi sportul care va pasionează cel mai mult, atunci cand e vorba de pariuri – fotbal, tenis, crichet, rugby, golf – există cate ceva pentru fiecare la NetBet. Nu putea lipsi nici platforma LIVE prin intermediul careia utilizatorii au acces la zeci de transmisiuni video zilnic. Pe Netbet TV pot fi urmarite meciurile din Primera Division, Ligue 1, Cupa Spaniei, Cupa Frantei, dar si NBA!

500 RON BONUS la prima depunere

Primesti 100% din depunerea efectuata pana la 500 RON

Cel mai bun bonus este aici! 500 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti bonus sportiv de 500 lei

 

Ti-a placut aceasta stire? 0 0


Comments 1

  1. Csaba

    Hamilton a castigat la Austin de 3 ori pana acum si are sanse mari sa obtina primul loc, dar in Mexic, Nico porneste cu prima sansa. Nici in Brazilia nu dau sanse mari lui Hamilton, deoarece pana acum n-a castigat niciodata pe Interlagos. In ultima cursa se poate intampla orice, ambii piloti s-au impus deja. In concluzie, Nico va fi noul campion mondial.

Lasa un comentariu