Succesul Stelei in meciul cu FC Zurich iti dubleaza investitia | Vezi si alte cote!

Pentru Steaua, urmatoare doua partide din grupa L de Europa League sunt decisive. Joi, 20 octombrie si pe data de 3 noiembrie, trupa lui Reghecampf intalneste, mai intai la Bucuresti, apoi in deplasare, formatia FC Zurich. Cu doar un singur punct dupa primele doua runde, Steaua este obligata sa castige confruntarile cu trupa de liga secunda elvetiana, pentru a se plasa cat mai bine in cursa catre un finis pe locurile 1-2.

Clasament grupa L:
Villarreal 4 puncte, FC Zurich 3 p., Osmanlispor 3 p., Steaua 1 p.

La pariuri, echipa noastra are prima sansa in confruntarea programata joi seara, de la ora 20:00, pe Arena Nationala. 1.95 este cota oferita de NetBet pariului 1 solist. Daca va repeta evolutia consistenta din duelul cu Villarreal, partida in care stelistii ar fi meritat, poate, chiar toate cele 3 puncte, n-ar fi exclus ca presiunea pusa pe defensiva adversa sa se concretizeze si pe tabela, prin 2 sau mai multe reusite semnate de ”ros-albastri”. La NetBet, casa de pariuri care iti ofera un pachet BONUS de Bun Venit in valoare de 1500 ron, varianta gazdele marcheaza peste 1.5 goluri are cota 2.15. 

1.95 este la NetBet cota pariului 1 solist in Steaua – FC Zurich. Pariaza acum varianta si profita de BONUSUL de 1500 ron!

Steaua nu se afla, totusi, intr-un moment extrem de fast. In ultimele 4 partide acasa, ”ros-albastrii” au bifat doua infrangeri, cea mai recenta chiar duminica, in fata celor de la Gaz Metan Medias. Moralul nu este la cote prea bune, pe langa o organizare tactica perfecta a intalnirii, acesta fiind capitolul la care Reghecampf va trebui sa lucreze intens pana la duelul de joi. Sa nu uitam ca FC Zurich are singur esec (la Villarreal) in ultimele 15 meciuri oficiale disputate, iar in etapa a precedenta de Europa League, au dispus cu 2-1 de Osmanlispor. In fiecare din cele 15 partide amintite, Zurich a marcat!  La o cota de 1.52 propusa de NetBet se poate miza pe un gol al elvetienilor, in jocul de pe Arena Nationala. 

Cotele NetBet pentru partida Steaua – FC Zurich »»


steaua-zurich

.

500 RON BONUS la prima depunere

Primesti 100% din depunerea efectuata pana la 500 RON

Cel mai bun bonus este aici! 500 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti bonus sportiv de 500 lei

 

Ti-a placut aceasta stire? 0 0


Lasa un comentariu