Castiga si ajungi direct la Hotelul JW Marriott Bucuresti!

Scopul fiecaruia dintre noi nu poate fi decat sa fim cei mai buni, indiferent de domeniul de activitate pe care il abordam. Asa cum este si normal, aproape in fiecare domeniu de activitate se organizeaza si campionate „in capitala”, la Bucuresti!


Plasează online cât mai multe pariuri LIVE sau PRE-MECI, la meciurile tale preferate de Fotbal și califică-te pentru unul dintre cele 6 locuri disponibile la Campionatul de Pariere Live din București, din data de 3 Decembrie, unde poți câștiga o parte din 5.000€!

Înfruntarea va avea loc între 10 pariori de top, exclusiv din România, deci ai șanse foarte mari de a fi în topul clasamentului.

Iată cum funcționează:

1. Pentru a participa la promoție trebuie inițial să iti faci chiar acum un cont la Unibet si sa participi la promotie

2. Apoi, pentru a te califica, nu trebuie decât să pariezi, pre-meci sau live, pe evenimentele tale de fotbal preferate și să acumulezi puncte, pentru a ajunge în finală.

Calificări:

Rundele de Calificare Online se vor desfășura între data de 7 Noiembrie, orele 00.00 CET, până la data de 20 Noiembrie, orele 23.59 CET, iar primii 6 jucători din finală vor câștiga o un pachet de participare la evenimentul din Bucuresti, la Marea Finală a Campionatului de Pariere Live.

Din data de Marți, 8 Noiembrie, clasamentul calificărilor, cu rezultatele competiției ( în partea dreaptă a paginii ) va fi actualizat zilnic, la orele 15.00 CET, până la finalul rundelor de calificare, pe data de 20 Noiembrie. Câștigătorii vor fi notificați personal iar numele acestora va fi afișat pe site.

Clasamentul va fi efectuat având în vedere formula:

Suma mizată

nu există o miză minimă

X Numărul de evenimente de pe biletul de joc

Simplu – Dublă – Triplă – …

X Cota totală a biletului de joc

Cota minimă acceptată este 1.20

De exemplu: ai pariat 10 euro pe o triplă combinație a cărui cotă totală este de  5.50. Rezultatul va fi 10 x 3 x 5.50 = 165 – acestea vor fi punctele tale pentru acest pariu, dacă este câștigător.

Este bine să ai în vedere că odată ce ai optat pentru promoție, toate pariurile câștigătoare vor conta către clasament deci, cu cât pariezi mai mult, cu atât aduni mai multe puncte în clasament.

Finala de la Bucuresti

Cei mai buni jucători de la rundele de calificare își vor asigura un pachet de participare la evenimentul din Bucuresti, unde se vor bate pentru titlul de Campion al Pariurilor:

Finala va începe la orele 15.00 GMT (16.00 CET) și va dura până la orele 19.00 GMT (20.00 CET) pe data de 3 Decembrie.

Fiecare din cei 10 de jucători calificați în Finală vor primi un iPad cu 100 de monede virtuale, credit intr-un nou cont creat.

Scopul fiecărui jucător va fi să mărească balanța contului său, pe cât posibil (sau să piardă mai puțin decât adversarii săi), pentru a ajunge în topul clasamentului. Va câștiga jucătorul cu cel mai ridicat sold în contul său, la sfârșitul Finalei. Singura condiție pusă participanților este să plaseze cel puțin 30 de pariuri live, pe durata Finalei.

Pachetul de participare la evenimentul din Bucuresti include:
  • Cazarea pentru o noapte la Hotelul  JW Marriott Bucuresti
  • Participare la Finala Campionatului de Pariere Live
  • Bani de buzunar – €150
  • Mic-dejun și cină incluse
  • Invitație la petrecerea jucătorilor
  • Sansa de a castiga o parte din cei 5.000€

Premii:

  • Locul 1: €3,000
  • Locul 2: €1,500
  • Locul 3: €500
  • Locurile 4-10 : premii surpriza

 

Cel mai bun bonus este aici! 500 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti bonus sportiv de 500 lei

 

500 RON BONUS la prima depunere

Primesti 100% din depunerea efectuata pana la 500 RON


Lasa un comentariu