Pregatiri pentru o lupta incendiara la titlu! Cum arata programul Stelei inainte de partida cu CFR din campionat

Mai sunt doar 11 zile pana la primul test oficial al “ros-albastrilor” in acest an 2017. Stelistii au fost extrem foarte activi pe piata transferurilor in aceasta pauza de iarna, reusind sa se dispenseze de o sumedenie de jucatori, reimprospatand insa aerul din lot prin aducerea unor nume importante, de la Gnohere si Alibec, pana la cea mai noua achizitie, Mihai Balasa.


Inca neomogeni

Elevii lui Laurentiu Reghecampf au disputat pana in acest moment doua partide amicale in cantonamentul din Antalya, neimpresionand insa in niciuna dintre cele doua dispute. In primul meci, stelistii au cedat in fata azerilor de la Qarabag, scor 0-2, pentru ca in cel de-al doilea meci, acestia sa invinga la limita liderul la zi in Macedonia, Vardar Skopje (1-0). Chiar si in urma acestui succes, cele doua achizitii din atacul Stelei, Harlem Eddy Gnohere si Denis Alibec nu s-au inteles foarte bine evoluand amandoi in acelasi timp in ofensiva, dovedindu-si inca o data abilitatile de atacanti de careu intr-un sistem de joc complet diferit.

Pana la reintoarcerea in tara,” ros-albastrii” vor mai disputa inca trei partide amicale in Antalya, in fata unor formatii de seama:

28 ian. Steaua – Slovan Bratislava (locul 3 in prima liga din Slovacia)

31 ian. Steaua- Wisla Cracovia (locul 10 in prima liga din Polonia)

2 feb. Steaua – Hajduk Split (locul 4 in prima liga din Croatia)


Citeste si:

Deplasare de foc

Primul meci cu adevarat important pentru stelisti va avea loc duminica, 5 februarie, pe stadionul “Dr. Constantin Radulescu”. O data cu reinceperea campionatului in Romania, “ros-albastrii” se vor deplasa la Cluj, pentru confruntarea cu CFR, una dintre formatiile care au impresionat in prima parte a acestui sezon.

Duminica, 5 februarie: CFR Cluj – Steaua
Cote Unibet: 3.80  3.35  1.97La Unibet ai bonus de 250 RON!

1.25 este cota oferita de Unibet pentru ca Steaua sa castige trofeul Ligii 1 la finalul acestui sezon

500 RON BONUS la prima depunere

Primesti 100% din depunerea efectuata pana la 500 RON

Cel mai bun bonus este aici! 500 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti bonus sportiv de 500 lei

 

Ti-a placut aceasta stire? 0 0


Lasa un comentariu