Bilete & ponturi pariuri cupe europene 🍀 FACI PARIU #348
Aboneaza-te
si nu rata
nici un pont!
Abonare

Bilete & ponturi pariuri cupe europene 🍀 FACI PARIU #348

Bilete & ponturi pariuri cupe europene 🍀 FACI PARIU #348! Sabin lansează pariurile săptămânii. În meniu, ponturi cupe europene și trei bilete de pariuri, câte unul pentru marți, miercuri și joi. 

Toate informațiile, analizele și pariurile pentru Champions League, Europa League și Conference League, precum și bilete pariuri cupe europene, doar în calendarul Pariuri1x2!

Bilete & ponturi pariuri cupe europene 🍀 FACI PARIU #348

”Facem pariurile și în această săptămână! În acest episod discutăm despre cupele europene, avem etapa a 5-a a grupelor, sunt destule meciuri decisive, iar pentru marți, miercuri și joi au fost pregătite 22 de ponturi, în marea majoritate chiar pentru aceste dueluri din Liga Campionilor, Europa League și Conference League. În plus, 3 bilete de pariuri cupe europene, câte unul pentru fiecare din aceste zile, pe care am investit în total 600 de lei.

Toate aceste bilete le joc la LUCK, agenție care vă pune în continuare la dispoziție 500 de lei bonus pentru pariere. Aveți link în comentarii către această promoție. Tot în comentarii aveți și link către cele 25 de rotiri gratuite pe care le primiți atunci când vă validați contul Luck.com.”

DESCHIDE CONT


Ghicește corect 12 meciuri și câștigi 10.000 RON! Premii nelimitate pentru 10 și 11 predicții corecte. Descarcă Super12 acum și intră gratis în joc!

Cel mai bun bonus este aici! 500 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti bonus sportiv de 500 lei

 

500 RON BONUS la prima depunere

Primesti 100% din depunerea efectuata pana la 500 RON


Lasa un comentariu