CARE VOR FI SEMIFINALISTELE CUPELOR EUROPENE?🍀 FACI PARIU #371
Aboneaza-te
si nu rata
nici un pont!
Abonare

CARE VOR FI SEMIFINALISTELE CUPELOR EUROPENE?🍀 FACI PARIU #371

FACI PARIU #371 – PARIURI CUPE EUROPENE

După un weekend cu destule rezultate cel puțin ciudate, dar și cu multe pariuri și bilete câștigătoare, cum a fost cel de 2000 de lei propus sâmbătă, azi vă invit la episodul FACI PARIU #371 în care duelurile din cupele europene țin capul de afiș. V-am pregătit pronosticurile pentru următoarele 3 zile, dar și două bilete de pariuri.

BILET PARIURI LIGA CAMPIONILOR

Biletul pe Liga Campionilor propus la Faci Pariu #371 solicită ambele echipe să marcheze în Real Madrid – Manchester City, cel mai tare joc al fazei sferturilor, partidă ce opune două trupe ce se descurcă extraordinar din punct de vedere ofensiv. Aceasta cu atât mai mult cu cât pe teren vor fi prezente cele mai importante guri de foc ale celor două, în frunte cu Bellingham și Haaland.

De miercuri aleg pronosticul 1x și 1-4 goluri în Atletico Madrid – Dortmund. Morata și Griezmann, amândoi anunțați titulari, pot face diferența în fața unei trupe destul de inconstante în acest sezon și cu multe și complicate bătălii de dat și în Bundesliga, acolo unde Dortmund tocmai a picat pe locul 5, după eșecul din weekend cu Stuttgart.

BILET PARIURI EUROPA LEAGUE & CONFERENCE LEAGUE

Joi, la Faci Pariu #371 mizez pe un bilet cu meciuri de Europa League și Conference League. Pariez că Liverpool o va învinge pe Atalanta. Klopp vrea să tranșeze încă din tur calificarea, pentru că are treabă mult în Premier League.

Pe Benfica o consider peste Marseille și aici merg pe cel puțin o repriză câștigată de lusitani, pe Da Luz. În Conference League, Aston Villa este favorita cu Lille, pe teren propriu, într-un meci la care voi miza pe 1-3 reușite ale trupei lui Unai Emery.

Calendarul Pariuri1x2

Pe lângă ponturile Faci Pariu #371 , site-ul Pariuri1x2.ro îți pune la dispoziție ponturi pariuri și analize pentru toate evenimente sportive importante! Analizăm toate duelurile de top, vă prezentăm accidentații, jucătorii suspendați și echipele probabile, trecem în revistă ultimele informații despre aceste dueluri, totul pentru top pronosticuri și bilete! Accesați zilnic calendarul Pariuri1x2 pentru ponturile câștigătoare.


Ghicește corect 12 meciuri și câștigi 10.000 RON! Premii nelimitate pentru 10 și 11 predicții corecte, oferite de agenția Luck.com. Descarcă Super12 acum și intră gratis în joc!

JOACĂ SUPER12

Luck Casino

D. 325/25.02.2021

PARIU FĂRĂ RISC 100% PÂNA LA 500 RON

500 RON BONUS la prima depunere

Primesti 100% din depunerea efectuata pana la 500 RON

Cel mai bun bonus este aici! 500 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti bonus sportiv de 500 lei

 


Lasa un comentariu