Las Vegas

8 scor casa pariuri | Locul 9 din 16 case de pariuri | 0 rating jucatori | 0 pareri jucatori

Las Vegas

Las Vegas – Prezentare generală

Las Vegas este o casă de pariuri online licențiată în România, deținută și operată de Dimsacon LTD. Aceasta oferă o gamă largă de pariuri sportive, jocuri de cazino și alte opțiuni de divertisment online.

Licență și reglementare:

Acest operator de pariuri deține licența ONJN L1213853W001291 cu nr 808. Aceasta a intrat în vigoare pe 27.05.2021. Astfel, nu vor fi probleme în ceea ce privește legalitatea cel puțin până pe 31.05.2031

Ce oferă Las Vegas:

  • Pariuri sportive: Las Vegas are o ofertă vastă de pariuri sportive, care acoperă o gamă largă de sporturi. Puteți paria pe meciuri din fotbal, tenis, baschet, volei, handbal, tenis de masă, baseball, hochei pe gheață, fotbal american, eSports, ciclism, box, MMA și multe altele.
  • Jocuri de cazino: Las Vegas vă întâmpină cu o varietate de jocuri de cazino, inclusiv sloturi, jocuri de masă (ruletă, blackjack, baccarat), poker, bingo și keno. Platforma oferă atât jocuri clasice, cât și cele mai noi jocuri de la producători de renume.
  • Alte opțiuni: Pe lângă pariuri sportive și jocuri de cazino, Las Vegas oferă și alte opțiuni de divertisment, cum ar fi pariuri virtuale, loto și live casino.

Bonusuri și promoții:

Las Vegas oferă o serie de bonusuri și promoții atractive pentru a atrage noi clienți și a fideliza cei existenți. Bonusul de bun venit este unul dintre cele mai generoase de pe piață. De punctat ar mai fi faptul că operatorul organizează frecvent promoții speciale și turnee cu premii substanțiale.

Metode de plată:

Depunerile și retragerile de fonduri se pot realiza prin intermediul mai multor metode de plată sigure și populare, cum ar fi carduri bancare, transferuri bancare, Skrill, Neteller și Paysafecard.

Suport clienți:

Las Vegas oferă un serviciu de asistență pentru clienți prompt și eficient, care poate fi contactat prin telefon, e-mail sau chat live.

Concluzie:

Las Vegas este o casă de pariuri online de încredere care oferă o gamă largă de opțiuni de divertisment, bonusuri atractive și un serviciu de calitate. Este o alegere excelentă pentru cei care doresc să parieze online în siguranță și cu responsabilitate.


             

Rating: 8 out of 10 with 13 ratings
Informatii retrageri
24h 24h 24h cateva ore
E-wallet Card bancar Transfer bancar Perioada asteptare

Adauga parere Las Vegas

Pe aceasta pagina gasiti pareri , impresii si recenzii ale pariorilor despre Las Vegas. Tu ce parere ai despre Las Vegas? Voteaza mai jos si spune-ne ce experienta ai avut cu aceasta casa de pariuri pentru a ajuta si alti pariori.

Pentru a adauga o parere trebuie sa intri in cont.

LOGIN/REGISTER

Nu au fost adaugate pareri