Performanta
Ponturi
Total ponturi 4135 Castigate 2272 Pierdute 1779 Returnate 84 HIT RATE 56.98% Rata Profit 3.01%
Performanta
Bilete
Total bilete 144 Castigate 60 Pierdute 81 Returnate 3 HIT RATE 43.75% Rata Profit 14.12%

Jurnalist de profesie, Alexandru Mihai este un „veteran” al cazinoului si al pariurilor sportive si a activat mai multi ani in presa sportiva online, pentru cele mai importante publicatii din tara.

Stie ca profitul se obtine doar pe termen lung si ca trebuie sa cunosti foarte bine sporturile si echipele pe care pariezi, fiindca marjele de castig sunt foarte fine. E fan al pariurilor pe goluri si pe puncte (in functie de sport) si are o deviza importanta pentru toti jucatorii: la pariuri, banii fac bani! Asadar, mai importante decat cotele jucate sunt mizele alese.

In cateva cuvinte, Mihai ne-a spus care sunt motivele pentru care pariaza: ”Pentru adrenalina si distractie, dar si pentru ca sunt convins ca se poate trai doar din castigurile de la pariuri. Conditiile esentiale pentru a face profit sunt un bun management al fondurilor si folosirea sistemului potrivit, in functie de sportul si de cotele alese”. Este specializat in cotele din fotbalul englez, in tenis si baschet, dar si in jocurile de cazinou. Se afla in echipa pariuri1x2.ro inca din anul 2016.

  • PERFORMANTA
  • Profit: +1234 unitati
  • Ponturi: 20178