”Faci Pariu” cu Cosmin Cernat (ep.138): Așa se fac banii duminică » 🍀 22 de pronosticuri gratis! 💸
Aboneaza-te
si nu rata
nici un pont!
Abonare

”Faci Pariu” cu Cosmin Cernat (ep.138): Așa se fac banii duminică » 🍀 22 de pronosticuri gratis! 💸

”Faci Pariu” cu Cosmin Cernat (ep.138): Așa se fac banii duminică» 🍀 22 de pronosticuri gratis! 💸

Ca și sâmbătă, azi avem o ofertă foarte variată și consistentă. Pariez pe două meciuri extrem de interesante din Liga 1. FC Argeș – Universitatea Craiova este unul dintre cele mai importante dueluri din fotbalul autohton, cu o istorie ce se întinde pe parcursul a zeci de campionate.
De la 20:30 se joacă FCSB – FC Botoșani, partidă, în opinia mea, deschisă oricărui rezultat. La înfruntarea Petrea versus Croitoru mizez pe o variantă specială.

Încă de azi analizez și meciurile care vor juca luni în campionatul nostru. Gaz Metan speră să bifeze la Mioveni al 3-lea rezultat pozitiv consecutiv. Dinamo are încă un meci de foc, de această data la Voluntari. ”Câinii” au încheiat turul cu alte două eșecuri, iar la total au doar 8 puncte acumulate. Penultima în clasament, Dinamo va tremura serios în acest sezon pentru evitarea retrogradării.

După Leicester – Chelsea și Liverpool – Arsenal, Premier League ne  propune și azi două partide tari: Manchester City – Everton și Tottenham – Leeds. În Ligue 1 meciul rundei este Lyon – Marseille, iar în Serie A nu ratăm derby-ul Inter – Napoli. În ultimele 5 jocuri s-au marcat cel mult două goluri. Tind totuși să cred că acum vor fi ceva mai multe.
Nu ratez disputele din La Liga. 3 pariuri am pregătit pentru meciurile de la Granada și Sociedad, acolo unde Real primește vizita Valenciei.  Statistica ne spune că doar în dubla din sezonul anterior s-au acordat nu mai puțin de 16 cartonașe galbene și încă unu roșu.

Investesc, din nou , și pe meciuri din competiții mai mici ale Europei. Mi-aș dori să vă ofer argumente pentru fiecare pont în parte, dar timpul este limitat. Nu uitați, însă, că analize detaliate pentru cele mai importante evenimente găsiți zilnic pe cel Pariuri1x2.ro, cel mai tare site de analiza sportive din România.

Cam atât pentru azi. Ne revedem marți, când vom face împreună cele mai inspirate pariuri pe Liga Campionilor. Până atunci, mâine după ora 11:00, puteți participa la o nouă etapă din Super12. Jucați gratuit și luați-mi suta de milioane!

Joacă gratis Super12!

500 RON BONUS la prima depunere

Primesti 100% din depunerea efectuata pana la 500 RON

Cel mai bun bonus este aici! 500 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti bonus sportiv de 500 lei

 


Lasa un comentariu