Strategii de pariere > 2. Sport Arbitrage

Autor: Sabin Pirvan2 Comments
0 0

Pariuri 1x2 liga 1 asiatic strategii martingaleStrategii de pariere > 2. Sport Arbitrage! Este una din cele mai cunoscute si utilizate strategii care ne ajuta sa facem bani la pariuri sportive, multi pariori alegand sa faca Arbitrage in detrimentul altor strategii sau metode de pariere.

Ce inseamna de fapt Arbitrage?

Cel mai bine vom exemplifica acest lucru printr-un exemplu. Vom lua meciul de tenis dintre Andy Murray si Tomas Berdych la care cotele la o casa de pariuri sunt 2.05 cu 1.85, iar la alta casa de pariuri, cotele sunt 1.85 cu 2.05. Daca noi vom paria pe 1 la prima casa de pariuri si pe 2 la cea de a doua casa de pariuri, vom iesi pe profit indiferent de rezultatul final. Evident, in acest caz, vom pune aceeasi miza, insa daca cele doua cote ar fi fost diferite, noi ar fi trebuit sa ne ajustam miza in asa fel incat sa avem acelasi profit indiferent de rezultatul final. Iar pentru acest lucru ne-ar fi fost de folos un calculator de mize, care poate fi gasit printr-o simpla cautare pe google.

Evident Sport Arbitrage este valabil pentru toate sporturile si aproape toate tipurile de pariuri, multe astfel de “sure-bet-uri” asa cum se numesc ele putand fi gasite la partide hochei pe gheata ori fotbal, acolo unde avem 3 rezultate spre exemplu (1, X sau 2). Aceasta metoda are avantaje si dezavantaje. Profitul este garantat, nu avem nevoie de nicio documentare pentru acel eveniment sportiv si in mod normal nu ar trebui sa avem probleme in a face profit cu Arbitrage.

De cealalta parte, sunt si cateva dezavantaje. Strategia necesita un bankroll destul de serios pentru a se simti acel profit, ai nevoie de un portofel electronic pentru a putea plimba banii mai usor intre case, in plus de aceasta unele case de pariuri limiteaza pariorii sau refuza pariurile si astfel pot aparea problemele. Pentru o vedere de ansamblu a caselor de pariuri si pentru a gasi astfel de sure-bet-uri puteti vizita site-ul odds portal acolo unde sunt listati foarte multi bookmakeri din intreaga lume.


Handicapurile asiatice, pe intelesul tuturor!

Strategii de pariere > 1. Martingale


1000 RON BONUS la prima depunere

Primesti 100% din depunerea efectuata pana la 1000 RON


Comments 2

  1. Supra tutti siamo noi

    Sa ne zici si noua cand gasesti un meci in care la o casa Jucatorul A are 1.85 (si B, 2.05) iar la alta casa, Jucatorul B are 1.85, in timp ce oponentul are 2.05. Nu exista diferente asa de mari. Testeaza metoda, pune niste screenshot-uri cu istoricul pe mai multe zile/saptamani/luni in care aceasta metoda a dat rezultate si apoi fa articole. Mai bine spuneai ca gemenii castiga martea pe baschet, la over. Era mai credibil si mai util.

Lasa un comentariu