💶Biletul weekend-ului: Miza x 5.05 cu selecții de sâmbătă & duminică!

Pentru acest sfârșit de săptămână am pregătit un combo în cota 5.05, cu pariuri de sâmbătă și duminică. Avem selecții din Anglia, Gremania, Franța și Olanda.

Redacția Pariuri1x2 ți-a pregătit analize și avancronici pentru cele mai atractive dueluri programate astăzi. Vezi aici toate pronosticurile!


Pentru mai multe ponturi gratuite oferite de redacția Pariuri1x2.ro, accesați conturile noastre de Tik Tok, Telegram și Instagram , precum și canalul nostru de YouTube.

Salutare! Cinci pariuri din fotbal care puse pe același bilet formează o cotă totală de 5.05. Selecțiile sunt prezentate mai jos, iar argumente pentru acestea găsiți în videoclip.

Pariez la Betano. Deschide acum un cont și ia bonusul de 100% din suma depusă, până la 500 lei, oferit de agenție tuturor noilor clienții!

Deschide cont

Biletul Weekend-ului

S. 14:00 Hamburg – Kiel, 1x & peste 1.5 goluri – cota 1.45
S. 17:00 Barnet – Notts County, x2 & peste 1.5 goluri – cota 1.38
D. 17:45 Vitesse – PSV, oaspeții câștigă oricare repriză – cota 1.40
D. 18:05 PSG – Rennes, gazdele câștigă oricare repriză – cota 1.29
D. 18:30 Leverkusen – Bayern, peste 2.5 goluri – cota 1.40
Cota totală: 5.05

Pentru alte ponturi pariuri pe astăzi dar și pe zilele următoare, vă invităm să accesați rubrica noastră de Ponturi pentru cele mai bune pariuri pe site-ul Pariuri1X2. În rubrica Video găsiți pastilele Faci Pariu cu Sabin Pîrvan.

Pentru fi la curent cu toate rezultate din fotbal, intrați pe Pariuri1x2 Livescore, cel mai atractiv și modern livescore dedicat sportului rege, existent în acest moment pe piața din România!


Beneficiaza de 100% BONUS DE REÎNCĂRCARE la Betano
  • Deschide-ti un cont la Betano accesand ACEST LINK.
  • Fă o depunere pe Betano.com (de minim 20 lei) și vei primi un bonus de 100%. Mai exact: depui 20 lei, primesti in plus 20 lei. Depui 500 lei, primesti alti 500 de lei din partea agentiei.
  • Bonusul va fi activat în contul tău imediat după depunere. Nu trebuie să folosești nici un „cod special” la depunere.
  • Poti incepe sa pariezi! Utilizeaza bonusul conform termenilor si conditiilor Betano si acumuleaza profit.

 

Ce sanse are acest pont sa iasa? 2 0


Lasa un comentariu