Acum ai un avantaj! Cote marite in toate campionatele tari: de la 2.65 la 3.45, in derby-ul Watford – Tottenham

Cu totii ne dorim sa pariem pe cote mai mari atunci cand suntem siguri de pronosticurile noastre. La Netbet chiar putem sa facem asta, datorita promotiei de cote marite pe marile campionate! In weekend, avem combinatii profitabile in Spania, Italia si Anglia. In plus, poti incasa bonus de 500 de RON la prima depunere.

In duelul Leganes – Getafe poti da lovitura cu o cota de 8.00, la pariul „Peste 3,5 goluri”. In Italia poti miza pe scor corect la pauza 0-0 in duelul Lazio – Sampdoria, pentru o cota de 3.70, care poate fi realizabila. Chiar daca e intr-o forma de zile mari, formatia lui Simone Inzaghi obisnuieste sa joace mai bine dupa pauza, iar oferta Netbet merita luata in seama.

In Anglia puteti miza pe o combinatie spectaculoasa de victorii pentru granzii Arsenal, Tottenham si Manchester United. Daca „diavolii” fac surpriza pe Anfield, norocosii care mizeaza pe aceasta tripla speciala au cota 44.50 castigatoare – in loc de 34.30! Puteti beneficia din start de oferta Netbet cu un cont online, care se poate activa in cateva minute. Click AICI pentru detalii

Vizitati pagina noastra de Facebook!

Urmareste live desfasurarea tuturor evenimentelor pe LiveScore Pariuri1x2.ro!


Emisiunea ”Un Pont pe Zi” este transmisa de luni pana vineri, live pe B1 TV, incepand cu ora 00:00. Dan Bara si Pirvan Sabin va ghideaza spre castiguri! Urmareste-ne pe www.pariuri1x2.ro si pe canalul nostru de Youtube.

PARIURI SPECIALE IN FOTBAL

Ce sanse are acest pont sa iasa? 1 0


Lasa un comentariu