Biletul din NBA: Ne dublam investitia cu ajutorul punctelor!

Biletul din NBA revine pe site-ul nostru dupa o zi de pauza. Acesta propune pentru dimineata zilei de duminica doua selectii care vizeaza punctele, dubla care avem incredere ca ne va majora veniturile. 


Houston primesc vizita celor de la Minnesota Timberwolves. Rockets este una dintre acele echipe care pune mare pret pe faza ofensiva, insa care nu depune un efort considerabil in aparare. Minnesota nu este genul de formatie care sa emita pretentii intr-o astfel de deplasare, in special in aceste momente, in care cel mai bun marcator din lot este absent. Mizam pe un duel deschis, in care sa asistam la un numar ridicat de puncte marcate, asa cum a fost si precedenta intalnire din acest sezon, incheiata cu un total de 230 de puncte marcate.

Milwaukee Bucks joaca in arena celor de la Portland Trail Blazers, echipa care are doua doua victorii in ultimele noua partide. De partea cealalta, Bucks se afla intr-o forma excelenta, cu un singur esec suferit in ultimele opt meciuri si pornesc cu prima sansa si in deplasarea din Portland. Precedentul duel direct din acest sezon s-a incheiat cu victoria celor de la Milwaukee, 137-129 pe teren propriu. Pe biletul din NBA mizam pe succesul oaspetilor, cu handicap de -1,5 puncte.


Pariaza ponturile la Betano si ai un bonus de 500 LEI!


Duminica, 00:00: Houston Rockets – Minnesota Timberwolves
Peste 221,5 puncte (inclusiv prelungiri) – Cota 1.40 la Betano

Duminica, 05:00: Portland Trail Blazers – Milwaukee Bucks
Milwaukee Bucks cu handicap de -1,5 puncte (inclusiv prelungiri) – Cota 1.45 la BetanoUrmareste Live desfasurarea evenimentului/evenimentelor pe LiveScore Pariuri1x2.ro!


Bilant bilet NBA, luna ianuarie: 3W – 5L (-181 unitati)


Urmareste pagina noastra de Facebook!

Ce sanse are acest pont sa iasa? 0 0


Lasa un comentariu