Biletul zilei in Cupa Scotiei | Cota 5.08, formata din meciuri dezechilibrate, in care anticipam multe goluri!

Sambata, 18 ianuarie, avem parte de un program inedit in fotbalul scotian, unde se disputa meciuri de Cupa. Suntem inca in fazele incipiente si avem multe dueluri dezechilibrate la orizont!

Aproape toate partidele de mai jos incep la ora 17:00, iar noi am ales acele jocuri in care cotele pentru goluri marcate sunt cele mai atractive. Vor intra in scena si echipe bune precum Aberdeen sau Celtic, dar cotele lor la victorie sunt aproape infime. Am ales cu grija cele patru pariuri recomandate in weekend.


BILETUL ZILEI IN CUPA SCOTIEI

ALLOA ATHLETIC – INVERNESS (ora 17:00)

ST. JOHNSTONE – GREENOCK MORTON (ora 17:00)

HEARTS – AIRDRIEONIANS (ora 17:00)

DUNDEE FC – MOTHERWELL (ora 21:20)

Cota totala: 5.08 la Betano

Urmareste-ne pe pagina de Facebook!

La Betano poti incasa un bonus de pana la 500 de RON la prima depunere, daca esti client nou. Agentia online ofera o serie de pariuri speciale foarte interesante (si profitabile), inclusiv pe statisticile meciurilor din cele mai importante ligi europene – faulturi, auturi sau offside-uri.

Urmareste live desfasurarea tuturor evenimentelor pe LiveScore Pariuri1x2.ro!


Emisiunea ”Un Pont pe Zi” este transmisa de luni pana vineri, live pe B1 TV, incepand cu ora 00:00. Dan Bara si Pirvan Sabin va ghideaza spre castiguri! Urmareste-ne pe www.pariuri1x2.ro si pe canalul nostru de Youtube.

Ce sanse are acest pont sa iasa? 1 1


Lasa un comentariu