Cupa Germaniei & Premier League 🍀 Pariurile lui Sabin (06.12)

Pariurile lui Sabin (01.03)

Pariurile lui Sabin (06.12)! Zilnic îți propun o selecție de ponturi și pariuri fotbal, care pot constitui biletul zilei. Poți paria  gratuit pe aceste recomandări, din Bonusul de 500 lei oferit de agenția BETANO tuturor noilor utilizatori! 

Salutare pariori! Nu e loto Polonia, nici 6 din 49 și nu sunt nici pronosticuri scoase din statistici. Sunt cele mai bune ponturi pariuri ale zilei, meciuri analizate cu mare atenție, pregătite să-ți livreze biletul zilei la pariuri câștigător. Stai conectat pe Flashscore să vezi cum se ”înverzesc”!

Cupa Germaniei & Premier League 🍀 Pariurile lui Sabin (06.12)

Facem pariurile de miercuri și încep cu Cupa Germaniei. Frankfurt merge pe terenul lui Saabrucken, echipă de liga a 3-a. Eintracht nu are mari realizări în acest sezon de Bundesliga, iar cupa poate deveni un obiectiv foarte important pentru aceasta trupa cu pretenții.

Trecem în Premier League pentru două ponturi care solicită mai ales goluri. X2 și 2+ în Aston Villa – Man. City, partidă în care ”cetățenii” caută să stopeze seria de 3 meciuri consecutive fără victorie. Din 2017 City nu  mai trecut printr-o astfel de situație. În Man. United – Chelsea, un meci de care pe care, aștept goluri de ambele părți.

19:00 SAARBRUCKEN – FRANKFURT, X2 ȘI PESTE 1.5 GOLURI – COTA 1.38
22:15 ASTON VILLA – MANCHESTER CITY, X2 & PESTE 1.5 GOLURI – COTA 1.44
22:15 MAN.UTD – CHELSEA , AMBELE MARCHEAZA – COTA 1.52

Unde combinam azi pariurile? Evident că la Betano,  agenție ce vă oferă în această lună decembrie, a cadourilor, nu mai puțin de 444 rotiri gratuite, doar dacă vă deschideți un cont. Utilizați linkul și bucurați-vă de cele 444 rotiri gratuite!
𝟏𝟖+ | 𝐉𝐎𝐂 𝐑𝐄𝐒𝐏𝐎𝐍𝐒𝐀𝐁𝐈𝐋! 🔞 Dacă crezi că ai o problemă cu jocurile de noroc: https://jocresponsabil.ro/

500 LEI GRATIS

 

 

Ce sanse are acest pont sa iasa? 0 0


Lasa un comentariu