Easy-Money la 888Sport: Pasul 3 este compus in exclusivitate din selectii din Liga Campionilor » Mai simplu de atat nu se poate!

easy-money
Autor: Tudor DanielLeave a Comment
2 0

Bazandu-ne pe strategia Easy-Money, prezentata pe larg aici , incercam sa legam 10 bilete castigatoare. Banca initiala a fost de 100 de lei. Conform strategii, dupa ce o zi este castigatoare, in urmatoarea zi investim suma intreaga castigata anterior.

Evident, va amintim faptul ca n-ar fi exclus ca acest proiect sa se incheie foarte rapid. Pariurile nu sunt o stiinta exacta, dupa cum bine stiti! Totusi, important este sa testam diferite sisteme cu posibilitatea bifarii unor castiguri importante. In plus, cu un astfel de sistem, ne testam si rabdarea, o calitate ce lipseste multor pariori. Astfel, indiferent ce se va intampla castigurile noastre vor fi pe termen lung.


Urmareste-ne pe Facebook si Instagram!  Aboneaza-te și la canalul nostru de YouTube!


Pentru acest proiect, redactia Pariuri1x2.ro a ales 888Sport, o casa de pariuri care se remarca prin cotele mari, mai ales la pariurile simple de tipul „sansa dubla” sau peste „1.5 goluri”, selectii pe care ne vom baza la Easy-Money! In plus, 888Sport are o oferta de neratat:

Pariaza GRATIS din 1000 lei bonus la 888Sport!

  • Deschide-ti un cont la 888Sport prin acest link (doar asa vei fi eligibil pentru oferta)
  • Solicita bonusul si pariaza dupa bunul plac!
Easy-Money: Pasul 3

Cel de-al doilea pas, cel de ieri, a fost „verde”! Va aducem aminte faptul ca am mizat pe duelul dintre FC Sevilla si AS Roma din Europa League, unde am investit in selectia „peste 0,5 goluri in meci”, dar si in inclestarea din aceeasi competitie dintre Wolverhampton si Olympiakos Pireu, unde am mizat pe varianta de pariere „1x”. Ambele pronotsicuri de ieri au fost castigatoare fara emotii, miza de 124.95 RON aducandu-ne 152.31 RON.

Astazi, cel de-al treilea pas din Easy-Money este compus, din nou, din doua variante de pariere. Ambele selectii vin din Liga Campionilor. Alegem sa investim atat in minim un gol inscris de „cetateni” in disputa ce le va pune fata in fata pe Manchester City si Real Madrid, cat si intr-o sansa dubla pentru partida dintre Juventus si Ol. Lyon. In total, cele doua variante alese totalizeaza o cota de 1.23. Biletul plasat cu miza castigata ieri ne poate aduce un castig de 187.65 RON.

Urmareste live meciurile pe LiveScore Pariuri1x2.ro

7 august, Pasul 3 »»
22:00: Juventus – Ol. Lyon, 1X, cota 1.12
22:00: Manchester City – Real Madrid, Gazdele marcheaza, cota 1.10

Cota finala 1.23
Miza 152.31
Castig eventual: 187.65

easy-money

easy-money


Cel mai bun bonus este aici! 500 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti bonus sportiv de 500 lei

 

1000 RON BONUS la prima depunere

Primesti 100% din depunerea efectuata pana la 1000 RON

Ce sanse are acest pont sa iasa? 2 0


Lasa un comentariu