Ponturile zilei (26.09): Combo plasat 💸 Fotbal & Hochei!

Ponturile zilei (04.10)

Ponturile zilei (26.09) ! Redacția Pariuri1x2.ro îți propune zilnic o selecție de ponturi și pariuri fotbal, care pot constitui biletul zilei. Poți paria și gratuit pe aceste recomandări, din Freebet-ul de 500 lei oferit de agenția LUCK.COM tuturor noilor utilizatori! 

Salutare pariori! Nu e loto Polonia, nici 6 din 49 și nu sunt nici pronosticuri scoase din statistici. Sunt cele mai bune ponturi pariuri ale zilei, meciuri analizate cu mare atenție, pregătite să-ți livreze biletul zilei la pariuri câștigător. Stai conectat pe Flashscore să vezi cum se ”înverzesc”!

Ponturile zilei (26.09)

100 lei miza pe trei meciuri programate azi! Avem fotbal, cu Galatasaray țintind victoria în fief-ul penultimei clasate din Turcia, Istanbulspor. În La Liga aștept sub 1.5 goluri marcate de Mallorca, dar și cel puțin o reușită a Barcelonei în al doilea meci al rundei cu numărul 7. Puțin hochei din Franța. cu deplasarea locului 2, Angers, la Gap, ultima în ierarhie. Angers are de 21 de reușite în doar 5 etape.

20:00 ISTANBULSPOR – GALATASARAY, 2 – COTA 1.44
22:30 MALLORCA – BARCELONA, GAZDELE SUB 1.5 GOLURI & OASPEȚII PESTE 0.5 GOLURI – COTĂ 1.40
21:30 GAP – ANGERS, OASPETII 3+GOLURI – COTA 1.37
Pariurile sunt plasate la Luck.com, agenție ce v-a lăsat un cadou în primul comentariu. Click pe link și vedeți despre ce este vorba.

𝟏𝟖+ | 𝐉𝐎𝐂 𝐑𝐄𝐒𝐏𝐎𝐍𝐒𝐀𝐁𝐈𝐋! 🔞 Dacă crezi că ai o problemă cu jocurile de noroc: https://jocresponsabil.ro/

PRIMESTE CADOUL

 

 

 

Ce sanse are acest pont sa iasa? 0 1


Lasa un comentariu