Schalke – Monchengladbach: Mizam si pe optiunea „scor corect oricand”, la cota 1.85!

Schalke – Monchengladbach: Optiunea „scor corect oricand in meci” a zilei vine din Bundesliga! Returul incepe in aceasta seara, iar disputa in cauza este programata la Gelsenkirchen. Ambele grupari sunt surprize placute ale prime parti a sezonului, oaspetii fiind chiar lideri pentru o buna bucata de timp. In schimb, Schalke a pierdut acasa doar cu Bayern si va incerca sa obtina un alt rezultat pozitiv. Totusi, e un duel dificil pentru ambele formatii, dar pronosticul „1-0 scor corect oricand in meci” ne aduce cota 1.85 la casa de pariuri Betfair.


Urmareste live desfasurarea tuturor evenimentelor pe LiveScore Pariuri1x2.ro


Pronosticul zilei de „scor corect oricand in meci” pregatit de Pariuri1x2 

21:30 Schalke – Monchengladbach, 1-0 scor corect oricand in meci, cota 1.85.

schalke - monchengladbach

Urmareste pagina noastra de Facebook!


Bonusuri GARANTATE de până la 500 lei: Câștigă-le ACUM!

  • Inregistrează-te la Betfair accesand aceasta pagina și folosind la inscriere codul promoţional ZBAN01. Doar astfel poți beneficia de promoție!
  • Plasează 5 pariuri simple de minim 50 RON (10€), fiecare la o cota de 1.50 sau mai mare. Pariurile plasate pe aceeași selecție nu se califică pentru această promoție.
  • Dupa soluționarea celor 5 pariuri,  vei primi din partea Betfair un bonus de 100 RON (20€). Poți beneficia de această ofertă de 5 ori pentru a primi un bonus de maxim 500 RON (100€).

Ce sanse are acest pont sa iasa? 1 1


Lasa un comentariu