SuperLiga: Biletul Etapei este lansat » Pariem la cota 5.68 »»

SuperLiga

Biletul Etapei este lansat. Pe lângă analiza și variantele de profit la meciurile rundei a VII-a din play-off-ul/ play-out-ul SuperLigii, pregătite din timp AICI, ne propunem să ne rotunjim veniturile la pariuri și cu ajutorul Biletului Etapei.

Am extras cele mai „safe” variante de profit de la partidele programate, rezultând un „combo” în cota totală de 5.68.  Vom încerca să ne rotunjim veniturile mizând pe favoriți dar și pe spectacol.

Superbet

D. 266/13.03.2024

Bonus 100% până la 500 RON la prima depunere

Pentru început vom merge pe la duelul Dinamo – FC Voluntari. Duelul de pe „Arcul de Triumf” este unul de totul sau nimic pentru „câini”, care sunt condamnați să câștige acest meci pentru a nu-și complica și mai mult situația în clasament în încercarea de a se salva de la retrogradare. Acesta este și motivul pentru care ne așteptăm la un duel în care „alb-roșii” să aibă inițiativa și să facă totul pentru a câștiga partida.

Rămânem în play-out la disputa de pe „Ilie Oană” care va închide runda VII din play-out, Petrolul – FC Botoșani. Moldovenii au un moral de fier după ce au reușit runda precedentă să învingă Dinamo cu scorul de 2-1 și vin pe terenul prahovenilor deciși să plece cu un rezultat pozitiv care să le ușureze misiunea în încercarea de a evita retrogradare. Acesta este și motivul pentru care vom miza pe gol marcat de „roș-alb-albaștri”.

În play-off pariem pe spectacol!

În play-off vom paria pe spectacol la cele două derby-uri programate în această rundă, în care FCSB ar putea deveni din punct de vedere matematic campioană. Atât la confruntarea de pe „Național Arena”, dintre FCSB – Farul, cât și la disputa din „Giulești”, Rapid – Univ. Craiova, vom evita pariurile de tipul 1,X, 2, derby-urile fiind deschise oricărui rezultat, și vom paria pe spectacol, fiind toate premisele să asistăm la două confruntări cu schimbări ale tabelei de marcaj.

Pentru biletul zilei și alte ponturi pariuri pe astăzi dar și pe zilele următoare, vă invităm să accesați rubrica noastră de Ponturi. Cele mai bune pariuri sunt pe site-ul Pariuri1X2. În rubrica Video găsiți pastilele Faci Pariu cu Sabin Pîrvan.


Pentru mai multe ponturi gratuite oferite de redacția Pariuri1x2.ro, accesați conturile noastre de Tik Tok, Telegram și Instagram , precum și canalul nostru de YouTube.

Superbet

D. 266/13.03.2024

Bonus 100% până la 500 RON la prima depunere

Ce sanse are acest pont sa iasa? 0 0


Lasa un comentariu