Keelan Kay – John Oshea

Publicat de: spiridoniadaLeave a Comment
0 0
Data Eveniment : 15.06.21 16:10 PM
Sport : Darts
Tara : Anglia
Pronostic : Keelan Kay
Cota : 2.20
Miza : 9
Bookmaker : Sportingbet
Castiguri : 0.00
Vezi Statistici spiridoniada
Vezi Ponturi spiridoniada
             

Am ales pentru astazi un meci de darts intre englezul Keelan Kay si irlandezul John Oshea . Modus Online Live League este un eveniment care se va desfasura pe tot parcursul anului si aduce la intrecere nume importante ale acestui sport impartiti pe grupe aceasta intrecere desfasurandu-se cu usile inchise in orasul Southampton din Anglia . 

  La ora la care scriu acestea cei doi jucatori de darts au deja jucate cate doua partide iar statistica arata bine pentru jucatorul englez care a reusit chiar acum cateva minute sa castige si cel de al doilea meci impotriva scotianului McDonald cu scorul final de 4-1 la leguri asta dupa ce castigase cu 4-0 contra lui Burness .

John Oshea a pierdut ambele meciuri , in primul cu galezul Burnett cu scorul de 4-2 si in al doilea meci cu scorul de 4-2 contra lui Burness .

Asadar cu 4 puncte pana acum englezul va mai disputa inca doua meciuri pana la jocul acesta tot astazi , cu Thornton din Scotia si cu galezul Burnett  . Jucatorul irlandez va juca cu scotianul McDonald , meciul urmand sa inceapa curand si contra lui Thornton .

In ultima disputa directa care a fost anul acesta jucatorul de darts din Anglia a invis cu scorul final de 4-2 .

Ce sanse are acest pont sa iasa? 0 0


Ponturi similare


Nu au fost gasite ponturi

Lasa un comentariu