1-5 aprilie: Ai 299 Rotiri Gratuite Burning Hot!

1-5 aprilie: Ai 299 Rotiri Gratuite Burning Hot!

Începe luna aprilie pe plus, cu o nouă promoție excelentă de la Superbet!

Deschide cont la Superbet între 1 și 5 aprilie și beneficiezi de 299 de Rotiri Gratuite Burning Hot la verificarea contului! 

Cum primesc Rotirile Gratuite Burning Hot ?

Totul este super simplu!

  • Deschide un cont la Superbet accesand acest link special sau click pe butonul de mai jos. Doar astfel poti beneficia de promotie!
  • Trimite documentele necesare pentru verificarea identității. Trebuie sa bifezi acordurile de marketing la inregistrare si sa efectuezi verificarea contului (KYC);

Ai trecut cei doi pași simpli de mai sus? Atunci e Super-ok! Ai primit cele 299 de Rotiri Gratuite Burning Hot!

VREI CEVA ÎN PLUS?

Se super rezolvă! Pentru primele 3 depuneri la Superbet vei primi alte 300 de Rotiri Gratuite + până la 1200 LEI Bonus de Bun Venit!

FĂ-ȚI CONT ȘI JOACĂ

Daca esti nou la Superbet, atunci nu mai astepta si deschide un cont folosind acest link. Doar prin Pariuri1x2.ro vei primi un bonus de 500 RON , bonusuri speciale si vei putea participa la promotiile exclusive pe care le desfasuram doar pentru cei care isi deschid cont prin site-ul nostru.

Jucand prin linkurile noastre, sustii intreaga echipa si toate proiectele pe care le desfasuram. Daca vrei sa afli mai multe despre aceasta casa de pariuri, atunci citeste pagina cu toate informatiile si parerile jucatorilor: Superbet


Lasa un comentariu