10 RON pentru fiecare GOL din Ligile Europene!

Autor: Sabin PirvanLeave a Comment
0 0

Meciurile de foc din Ligile Europene revin cu o promoție specială de la NetBet. Pariaza minim 100 RON PRE-LIVE sau LIVE pe bilet simplu cu o singură selecție pe câte un meci distinct din Premier League, Liga 1, Serie A și/sau La Liga (06/04 – 09/04).

Pentru biletele plasate necâștigătoare, NetBet iti ofera 10 RON FREEBET pentru fiecare GOL înscris în meciurile alese de tine.

Pentru a profita de această ofertă, urmează cei trei pași de mai jos:

1Accesează contul tău NetBet sau deschide-ti unul prin CLICK AICI. Revendica-ti bonusul de 1500 lei!

2Inscrie-te accesand butonul din promotia 10 RON pentru fiecare GOL din Ligile Europene!

3Pariază min. 100 RON pre-live sau live cu o singură selecție pe meciurile de săptămâna aceasta din Ligile Europene.Dacă biletele sunt necâștigătoare, de la noi primești 10 RON FREEBET pentru fiecare gol înscris.

Daca esti nou la NetBet, atunci nu mai astepta si deschide un cont folosind acest link. Doar prin Pariuri1x2.ro vei primi un bonus de 500 RON , bonusuri speciale si vei putea participa la promotiile exclusive pe care le desfasuram doar pentru cei care isi deschid cont prin site-ul nostru.

Jucand prin linkurile noastre, sustii intreaga echipa si toate proiectele pe care le desfasuram. Daca vrei sa afli mai multe despre aceasta casa de pariuri, atunci citeste pagina cu toate informatiile si parerile jucatorilor: NetBet


Lasa un comentariu