100 RON CASHBACK – Liga 1 >> Pariaza GRATUIT la NetBet pe competitia interna!

Pe 4 aprilie avem parte de o etapă intermediară în Liga 1, inca o runda cu multe meciuri extrem de interesante. Acum, tu te poți bucura de fotbal cu 100 RON asigurare de la NetBet.

Tot ce trebuie să faci e să plasezi un pariu pre-live sau live de minim 50 RON cu o singură selecție și o cotă minimă de 1.5 pe partidele din Etapa 4, Play-Off/Out (04/04 – 06/04).Dacă pariul e pierzător, NetBet îți ramburseaza întreaga miză plasată în limita a 100 RON cumulat, sub formă de bonus.

Pentru a te înscrie la această promoție, urmează cei trei pași de mai jos:

1Accesează contul tău NetBet sau deschide-ti acum unul dand click aici

2 Înscrie-te accesand butonul din promotia 100 RON CASHBACK – Liga 1

1 Pariază pre-live sau live pe bilet simplu cu o singură selecție pe meciurile Etapei 4, iar dacă pariul e necâștigător, NetBet iti dă toți banii înapoi.

Etapa 4 din play-off/play-out: Cote NetBet

liga 14

  • Bonusul va fi creditat în balanța de Sport a jucatorilor. Jucătorii trebuie să parieze bonusul de șase ori (x6) pe evenimente sportive cu cote de minim 1.60 (pentru pariurile combinate/în sistem, fiecare selecție în parte trebuie să respecte criteriul cotelor minime de 1.60) înainte de a înregistra o cerere de retragere.

NOTĂ: Doar primul pariu eligibil pre-live sau live pe bilet simplu per meci va fi luat în considerare pentru CASHBACK.

Daca esti nou la NetBet, atunci nu mai astepta si deschide un cont folosind acest link. Doar prin Pariuri1x2.ro vei primi un bonus de 500 RON , bonusuri speciale si vei putea participa la promotiile exclusive pe care le desfasuram doar pentru cei care isi deschid cont prin site-ul nostru.

Jucand prin linkurile noastre, sustii intreaga echipa si toate proiectele pe care le desfasuram. Daca vrei sa afli mai multe despre aceasta casa de pariuri, atunci citeste pagina cu toate informatiile si parerile jucatorilor: NetBet


Lasa un comentariu