Da-o in bară pentru 20 000 de lei! Vezi detaliile »»

În lunile august – septembrie, golurile nu contează. NetBet ți-a pregătit o promoție senzațională în care dacă o dai în bară, ești premiat cu 20.000 RON.

Ți-ar plăcea să ajungi să șutezi de pe terenul Arenei Naționale pentru 20.000 RON? Atunci ești persoana perfectă pentru Bara de Aur.

Pentru fiecare 1 EURO pariat pe platforma Sport în perioada 22/08 – 18/09, jucătorii vor primi 1 punct în clasamentul afișat în promoția BARA DE AUR – 20.000 RON. Acesta va afișa descrescător primii 50 de jucători pe baza sumelor pariate în perioada promoțională.

Intră în competiția NetBet pentru 20.000 RON. Clasamentul se actualizează în timp real, așa că tu deții controlul total asupra poziției tale. Cu cât mizezi mai mult, cu atât ești mai aproape de marele premiu. Dacă pe 19 septembrie te regăsești în primii trei, felicitări! Vei ajunge pe terenul Arenei Naționale, în pauza super partidei FCSB – Dinamo București din etapa 12 a playoff-ului Ligii 1.

Tu împreună cu încă 2 concurenți veți șuta de la 20 m în încercarea de a lovi bara transversală. Ai 2 încercări la dispoziție să lovești bara și să fii Marele Câștigător al unui premiu în valoare de 20.000 RON.

Pentru a te înscrie la această promoție, urmează cei trei pași de mai jos:

1Accesează contul tău NetBet sau deschide-ți acum unul dând click aici. Nu uita ca la NetBet ai un bonus de bun-venit in valoare de 1500 lei! 

2 Înscrie-te accesând butonul din promoția BARA DE AUR – 20.000 RON

1 Fiecare 1 EUR plasat în intervalul 22 august – 18 septembrie înseamnă 1 punct în clasament. Regăsește-te în primii 3 pe 19 septembrie și încearcă-ți șansa pentru 20.000 RON pe Arena Națională!

Notă: Jucătorilor cu conturile în altă monedă precum RON, li se va efectua conversia valutară din EUR la cursul mediu de schimb al zilei.

  • Un jucător trebuie să plaseze pariuri pre-live sau/și live cu o singură selecție pe bilet simplu în perioada 22 august – 18 septembrie, 23:59 GMT.
  • Fiecare EUR pariat va însemna 1 punct în clasamentul final. Jucătorilor cu conturile în altă monedă precum RON, li se va efectua conversia valutară din EUR la cursul mediu de schimb al zilei.
  • Primii 3 jucători care acumulează cele mai multe puncte în clasament pe parcursul perioadei promoționale vor avea ocazia să șuteze pe Arena Națională pentru 20.000 RON.
  • Pentru a participa, jucătorii trebuie să dea clic pe butonul de înscriere înainte de 18/09, 23:59 GMT. În caz contrar sau dacă nu au fost îndeplinite toate celelalte condiții, jucătorii nu vor putea beneficia de promoție.
  • Orice selecție a unui eveniment anulat sau pariu cashout nu va fi luată în considerare.
  • Doar jucătorii cu țara de rezidență România sunt eligibili pentru această promoție.
  • Jucătorii care abuzează de promoțiile noastre nu vor putea beneficia de acest bonus.
  • NetBet Sport își rezervă dreptul de a anula sau de a modifica această ofertă în orice moment.

Daca esti nou la NetBet, atunci nu mai astepta si deschide un cont folosind acest link. Doar prin Pariuri1x2.ro vei primi un bonus de 500 RON , bonusuri speciale si vei putea participa la promotiile exclusive pe care le desfasuram doar pentru cei care isi deschid cont prin site-ul nostru.

Jucand prin linkurile noastre, sustii intreaga echipa si toate proiectele pe care le desfasuram. Daca vrei sa afli mai multe despre aceasta casa de pariuri, atunci citeste pagina cu toate informatiile si parerile jucatorilor: NetBet


Lasa un comentariu