Expert la pariuri pe Liga 1? Te invatam cum sa-ti majorezi castigurile cu 50%!

Esti expert la pariuri pe Liga 1? Daca  formatiile romanesti nu au secrete pentru tine,  Unibet iti rasplateste cunostintele. Toate bilete castigatoare cu cel putin 4 selectii din Liga 1 primesc un profit de 50%!

1. In primul rand, OPTEAZA AICI pentru promotie pana in ziua primului meci al etapei, nu mai tarziu de ora 12.00.

2. Creaza un cupon de joc de minim 4 selectii, dupa ora 13:00, ora locala, in fiecare vineri, continand exclusiv meciurile din Liga I, desfasurate intre vineri si luni.

3. Selecteaza oferta de creștere a profitului cu 50% din biletul de joc (minim 4 selectiii din Liga I). Odata selectata oferta, cota totala finala a multiplei va fi marita cu 50%.

4. Daca biletul de joc este castigator, primesti cu 50% mai mult. 

Te rugam sa ai in vedere ca miza maxima admisa pentru acest bilet de joc va fi de 100 RON iar oferta va putea fi utilizata dupa ora 13.00, ora României, in fiecare vineri, exclusiv pentru selectii din Liga I.

Înregistreaza-te AICI pentru a participa la promotie

Daca esti nou la Unibet, atunci nu mai astepta si deschide un cont folosind acest link. Doar prin Pariuri1x2.ro vei primi un bonus de 300 RON , bonusuri speciale si vei putea participa la promotiile exclusive pe care le desfasuram doar pentru cei care isi deschid cont prin site-ul nostru.

Jucand prin linkurile noastre, sustii intreaga echipa si toate proiectele pe care le desfasuram. Daca vrei sa afli mai multe despre aceasta casa de pariuri, atunci citeste pagina cu toate informatiile si parerile jucatorilor: Unibet


Lasa un comentariu