Câştigaţi 20.000 RON pariind pe finalele IEM la sporturi electronice!

In aceasta perioada se disputa finalele IEM la sportive electronice, iar echipa noastra este „la post” si va indica cele mai bune variante pentru obinterea profitului! Cele mai bune echipe de sporturi electronice se vor confrunta în Polonia în cadrul finalelor IEM şi puteţi să vă revendicaţi partea pariind pe acestea.Campionatul Unibet de pariuri are o recompensă de 50.000 RON, cu premiul cel mare de 20.000 RON care va fi obţinut de jucătorul cu cele mai multe pariuri câştigătoare.

Şi puteţi să revendicaţi un pariu live gratuit de 25 RON pentru eveniment, pariind pur şi simplu 50 RON pre-meci pe finale.

Cum pot obtine castigurile?
Fond de premiere


 

Daca esti nou la NetBet, atunci nu mai astepta si deschide un cont folosind acest link. Doar prin Pariuri1x2.ro vei primi un bonus de 500 RON , bonusuri speciale si vei putea participa la promotiile exclusive pe care le desfasuram doar pentru cei care isi deschid cont prin site-ul nostru.

Jucand prin linkurile noastre, sustii intreaga echipa si toate proiectele pe care le desfasuram. Daca vrei sa afli mai multe despre aceasta casa de pariuri, atunci citeste pagina cu toate informatiile si parerile jucatorilor: NetBet


Lasa un comentariu