Extragere cu premii de 250.000 RON pentru pariuri sportive

Testează-ți cunoștințele sportive de Paște, alaturi de Unibet. Ai șansa de a câștiga bani reali în extragerea cu premii cu jackpot de Paște, în care se garantează 250.000 RON.

Fiecare 25 RON pariați pe orice meci de fotbal sau tenis îți aduc o intrare la extragerea cu premii. Sunt puse la bătaie 50 de premii în bani reali, iar câștigătorii vor fi anunțați pe 29 aprilie.

Cum funcționează:

• Plasează un pariu pre-meci sau live pe orice eveniment de fotbal sau tenis de cel puțin 25 RON pentru a obține o intrare la extragerea la sorți pentru jackpot.
• Vei primi o intrare la extragerea la sorți a jackpotului pentru fiecare 25 RON pariați pe meciuri.
• La finalul turneului, va avea loc o extragere și vor fi afișate cinzeci de bilete, cu cinzeci de câștigători care vor împărți fondul de premiere.
• Doar pariurile plasate între 15.04.2019 0:00 și 28.04.2019 23:59 vor aduce intrări.
Pariază acum: Click aici!

 

Daca esti nou la Unibet, atunci nu mai astepta si deschide un cont folosind acest link. Doar prin Pariuri1x2.ro vei primi un bonus de 300 RON , bonusuri speciale si vei putea participa la promotiile exclusive pe care le desfasuram doar pentru cei care isi deschid cont prin site-ul nostru.

Jucand prin linkurile noastre, sustii intreaga echipa si toate proiectele pe care le desfasuram. Daca vrei sa afli mai multe despre aceasta casa de pariuri, atunci citeste pagina cu toate informatiile si parerile jucatorilor: Unibet


Lasa un comentariu