Manchester City – Manchester United: Fiecare gol al echipei favorite iti poate aduce un PARIU GRATUIT DE 25 RON!

Miercuri, incepand cu ora 22:00, se va disputa partida Manchester City – Manchester United, restanta din runda cu numarul 26 din Premier League. Confruntare reprezinta, cu siguranta, capul de afis al saptamanii in fotbalul european.


Manchester va deveni rosu sau albastru?

Manchester City si Manchester United se vor lupta pentru mandria unui oras intreg. Va deveni orasul rosu sau albastru? Ambele echipe trebuie sa inscrie pentru a-si asigura locul in primele 4 pozitii din clasament, deci ne putem astepta la un numar considerabil de goluri. Din acest motiv, Unibet iti ofera sansa de a castiga un Pariu Gratuit de 25 RON pentru fiecare gol inscris de echipa pe care pariezi.

manchester

Cum pot castiga 25 RON pentru fiecare gol al echipei pe care pariez in Manchester City – Manchester United?

Pariurile tale gratuite vor fi disponibile in termen de 48 de ore de la finalul meciului.

Succes!


 

Daca esti nou la NetBet, atunci nu mai astepta si deschide un cont folosind acest link. Doar prin Pariuri1x2.ro vei primi un bonus de 500 RON , bonusuri speciale si vei putea participa la promotiile exclusive pe care le desfasuram doar pentru cei care isi deschid cont prin site-ul nostru.

Jucand prin linkurile noastre, sustii intreaga echipa si toate proiectele pe care le desfasuram. Daca vrei sa afli mai multe despre aceasta casa de pariuri, atunci citeste pagina cu toate informatiile si parerile jucatorilor: NetBet


Lasa un comentariu