S.Williams – Halep: Pariu gratuit live de 25 RON pentru finala feminina de la Wimbledon!

Autor: Tudor DanielLeave a Comment
0 0

Simte adrenalina luptei pentru titlul de la Wimbledon, cu promoția exclusivă oferita de Unibet la finala Serena Williams – Simona Halep, de sâmbătă, ora 16:00.

Se anunță un meci legendar, așa că pentru a simți din plin acțiunea, Unibet iti ofera un pariu gratuit live de 25 RON pentru meciul de sâmbătă dintre S. Halep și S. Williams. Va fi o partidă incendiară, iar Unibet ți-a pregătit o ofertă pe măsură, plus ca te poți bucura de finală, chiar dacă nu ești la Londra, cu UNIBET TV!

Cum poti profita de oferta?
  • Deschide-ti un cont la Unibet daca inca nu ai unul – Click aici! 
  • Plasează un pariu simplu pre-meci de minim 50 RON la o cotă de minim 1.40 pe finala S. Williams – Halep.
  • Vei primi apoi un pariu gratuit Live de 25 RON pentru finală.
  • Pariul gratuit live îl vei vedea direct pe cuponul de pariere sau in secțiunea Pariurile mele gratuite  odată cu începerea evenimentului.

Pariaza AICI!

Pariu de 250 lei in pachetul de bun venit propus de Unibet!

Dupa ce ti-ai deschis contul la Unibet, poti benefia si de Pachetul de Bun Venit al agentie. Acesta contine un Pariu fara Risc de 250 RON!  Nu ai de indeplinit nicio formalitate speciala pentru a beneficia de pariul gratuit Unibet. Pasii de urmat sunt foarte simpli:

  • Inregistreaza-te la Unibet utilizand acest link special
  • Fa o depunere in contul tau Unibet si solicita bonusul de bun venit. Unibet ramburseaza 100% până la 250 ron la primul pariu daca acesta este pierzator.
  • Pariaza intreaga suma depusa, pe o cota minima de 1.40. Daca pariul tau nu este castigator, Unibet iti returneaza in cont intreaga suma.

Deschide-ti cont!

Daca esti nou la Unibet, atunci nu mai astepta si deschide un cont folosind acest link. Doar prin Pariuri1x2.ro vei primi un bonus de 300 RON , bonusuri speciale si vei putea participa la promotiile exclusive pe care le desfasuram doar pentru cei care isi deschid cont prin site-ul nostru.

Jucand prin linkurile noastre, sustii intreaga echipa si toate proiectele pe care le desfasuram. Daca vrei sa afli mai multe despre aceasta casa de pariuri, atunci citeste pagina cu toate informatiile si parerile jucatorilor: Unibet


Lasa un comentariu