333 premii de Craciun la eFortuna

Tot ceea ce trebuie să faci este să înscrii cel puțin un bilet necâștigător, de minimum 5 lei, eFortuna indiferent dacă acesta a fost jucat în agenție sau online. Îți poți dubla șansele de câștig dacă înscrii în concurs atât bilete necâștigătoare jucate în agenție, cât și bilete necâștigătoare jucate online.

Exemplu: Dacă pariezi de obicei în agenție și ai strâns 10 bilete necâștigătoare pe care le înscrii în Campania 333 premii, vei avea 10 șanse să câștigi unul dintre premii. Dacă înscrii și cel puțin un bilet necâștigător de minimum 5 lei jucat online, șansele tale se vor dubla, astfel încât vei avea (10 bilete din agenție + 1 bilet online) x2 = 22 șanse. Aceeași situație este aplicabilă și dacă de obicei pariezi online: îți dublezi șansele cu minimum un bilet în agenție.

Daca esti nou la eFortuna, atunci nu mai astepta si deschide un cont folosind acest link. Doar prin Pariuri1x2.ro vei primi un bonus de 500RON , bonusuri speciale si vei putea participa la promotiile exclusive pe care le desfasuram doar pentru cei care isi deschid cont prin site-ul nostru.

Jucand prin linkurile noastre, sustii intreaga echipa si toate proiectele pe care le desfasuram. Daca vrei sa afli mai multe despre aceasta casa de pariuri, atunci citeste pagina cu toate informatiile si parerile jucatorilor: eFortuna


Lasa un comentariu