50 de lei PARIU GRATUIT oferit de NetBet pentru meciurile etapei din Liga 1!

Au mai rămas doar două etape din Liga 1 – Play Off, iar lupta pentru titlu e în plină desfășurare. Bucură-te de fotbal cu o promoție menită să-ți asigure câștigurile, indiferent dacă ești adeptul pariurilor live sau pre-live.

Pariază la NetBet LIVE sau PRE-LIVE (orice tip de pariu) minim 50 RON pe cel puțin 3 meciuri distincte din Etapa 9 – Play Off/Out (05/05 – 08/05) pe bilete simple cu o singură selecție și cote minime de 1.5. Indiferent de rezultatul pariurilor plasate, NetBet te răsplătește cu un cadou special, sub forma a 50 RON FREEBET.

Pentru a te înscrie la această promoție, urmează cei trei pași de mai jos:

1Accesează contul tău NetBet sau deschide-ti acum unul DÂND CLICK AICI. Nu uita ca NetBet iti ofera un pachet-BONUS de 1500 lei GRATUITI pentru pariurile tale

2 Participă accesând butonul din promoţia 3 + 1 Pariu Gratuit – Liga 1

1Pariază Pre-live sau Live pe bilet simplu cu o singură selecție și cotă minimă de 1.5 pe trei meciuri distincte din Etapa 9. Indiferent de rezultatul pariurilor, primești de la NetBet 50 RON FREEBET.

  • Jucătorii trebuie să parieze FREEBETUL o singură dată pe un eveniment cu o cotă minimă de 2.00 sau în sistem combi pe mai multe evenimente (fiecare selecție în parte trebuie să respecte criteriul cotelor minime de 2.00) înainte de a înregistra o cerere de retragere.

NOTĂ: Doar primul pariu eligibil plasat/meci (live/pre-live) va fi luat în considerare pentru acordarea freebetului.

Daca esti nou la NetBet, atunci nu mai astepta si deschide un cont folosind acest link. Doar prin Pariuri1x2.ro vei primi un bonus de 500 RON , bonusuri speciale si vei putea participa la promotiile exclusive pe care le desfasuram doar pentru cei care isi deschid cont prin site-ul nostru.

Jucand prin linkurile noastre, sustii intreaga echipa si toate proiectele pe care le desfasuram. Daca vrei sa afli mai multe despre aceasta casa de pariuri, atunci citeste pagina cu toate informatiile si parerile jucatorilor: NetBet


Lasa un comentariu