50 de lei pariu gratuit pentru meciurile de Liga Campionilor!

Meciuri de neratat saptamana aceasta in Champions League! Bucură-te de fotbal cu o promotie menită să-ți asigure castigurile.

Pariază LIVE (orice tip de pariu) la NetBet minim 50 RON pe cel puțin 3 meciuri distincte din Champions League. (13/02 – 14/02) pe bilete simple cu o singură selecție și cote minime de 2.0. Indiferent de rezultatul pariurilor, NetBet iti ofera un cadou special, sub forma a 50 RON FREEBET.

Pentru a profita de această oferta, urmează cei trei pași de mai jos:
  1. Accesează contul tau NetBet si inscrie-te la promotie dand CLICK AICI. 
  2. Plasează pariuri simple cu o singură selectie și cote minime de 2.0 pe cel puțin 3 meciuri distincte LIVE din Champions League de minim 50 RON.
  3. Indiferent de rezultatul pariurilor, primești de la NetBet 50 RON FREEBET.  Jucatorii trebuie să parieze FREEBETUL o singură data pe un eveniment cu o cotă minimă de 2.00 sau în sistem combi pe mai multe evenimente (fiecare selecție în parte trebuie să respecte criteriul cotelor minime de 2.00) inainte de a inregistra o cerere de retragere.

Daca esti nou la NetBet, atunci nu mai astepta si deschide un cont folosind acest link. Doar prin Pariuri1x2.ro vei primi un bonus de 500 RON , bonusuri speciale si vei putea participa la promotiile exclusive pe care le desfasuram doar pentru cei care isi deschid cont prin site-ul nostru.

Jucand prin linkurile noastre, sustii intreaga echipa si toate proiectele pe care le desfasuram. Daca vrei sa afli mai multe despre aceasta casa de pariuri, atunci citeste pagina cu toate informatiile si parerile jucatorilor: NetBet


Lasa un comentariu